Billig Sengegavl

Sengegavl på tilbud

Som det største møbel i dit soveværelse, siger din seng meget om dig. Det har magten til at regulere rummets stil og tone. Og som den mest synlige del af sengen, kan en sengegavl være så fed, subtil eller sofistikeret, som du vil have det. Her får du et overblik over billig sengegavl til dit soveværelse? Allesammen fra danske forhandlere.

Typer af sengegavle

Typer af hovedgærderDen rigtige sengegavl siger, hvad du vil have det til at sige. Hvis du er mere til glam og det polerede, ville du sandsynligvis ikke vælge en enkel trærammeseng. Og hvis du foretrækker subtile, neutrale designs, ville du sandsynligvis ikke købe et sengegavl, der er pyntet med masser af farver eller prangende detaljer. Bortset fra stil og farve på hovedgærdet, skal du også overveje den anvendte størrelse og materialer.

Panelhovedgavler er solide i form og består af et panel eller flere paneler. Disse hovedgavler kan også tilbyde lodret eller vandret detalje.

Spaltehovedgavler har enten lodrette eller vandrette rækker af materiale, normalt træ eller metal. Nogle versioner har lameller monteret tæt sammen, mens andre har lameller spredt langt fra hinanden. Uanset hvad indeholder disse hovedgavler flere rækker med et mellemrum, der adskiller hver enkelt.

Himmelsengsgavle forbindes til en overhængende ramme. Nogle modeller har hovedgærdet direkte forbundet til hver baldakin, og andre har en lille adskillelse.

Polstret hovedgærde er polstret og kan have en række detaljer, såsom fordybninger, knapper eller samlinger. Mange polstrede sengegavle er flade i profilen, men nogle har bagvendte kanter.

Reolhovedgavler har hylder eller kroge i hovedgærdet, der er designet til ekstra opbevaring. Opbevaringsområder kan vises på forsiden af ​​hovedgavlen – vender mod sengen – eller de kan vises på siderne af et solidt forreste hovedgærde.

Slædehovedgavler har et buet udseende for at efterligne formen på en slæde. De krummer sig væk fra madrassen og har muligvis ikke andre detaljer.

Hovedgærde materialer

Når du har valgt den type sengegavl du kan lide, skal du også vælge materialet. Nedenfor er de materialer, der bruges til at lave hovedgærder i alle former og størrelser.

Træ – massivt, finer
Metal – typisk smedejern og messing
Stof – bomuld, linned og syntetiske stoffer
Plantefibre – flet
Læder – blødt og enkelt

Sengegavlestil og Trends

Nu hvor du kender din ønskede type og materiale, kan du indsnævre stilen for at vælge det perfekte hovedgærde. Stilarter kører alt fra slanke til indviklede, og almindelige kategorier inkluderer midten af ​​århundrede, skandinavisk, traditionel, industriel, rustik og moderne.

Hovedgavler har altid været udsagnsstykker, men hovedgærdetendenser kan forme udseendet og følelsen af ​​hele rummet. Almindelige tendenser for hovedgærde inkluderer:

Farverigt polstring
Intrikate geometriske mønstre
Tuftet fløjl eller kashmir
Genvundet træ
Gulddetaljer
Knapper
Fransk og viktoriansk-inspireret
Monokrom og minimalistisk

Hvis dit soveværelse har set en smule kedelig ud for nylig, skal du give det en opgradering af hovedgærde / sengeramme. Fra polstring til behandlet træ, moderne hovedgavle har en stil og design for enhver smag.

Du kan også tit finde sengetilbud med medfølgende sengegavl. Se f.eks. kontinentalsenge tilbuddene med sengegavl her.

Skriv et svar