Boxmadras tilbud

Se alle de nyeste boxmadras tilbud her – vi opdaterer hver uge

Husk at se målene – alle sengene er forskellige. Så kig efter 120×200, 140×200 eks.

Hvad er en Boxmadras?

Kort sagt, en boksmadras er en ny måde at købe en madras på, der ændrede den forældede metode til madkøb og levering. Det giver dig mulighed for at bestille en madras online og få den pakket i en behagelig størrelse kasse. Madraselskaber komprimerer, ruller og pakker madras i en kasse. Det er bedre end traditionel forsendelse, fordi det er billigere, let at returnere og måde mere praktisk. Når du får madrassen, tager det kun et par minutter at fjerne kassen. Hvis du ikke er tilfreds, kommer madrasfirmaet og pakker det tilbage i kassen.

Hvor meget koster en god boksmadras?

Madrasprisen varierer normalt afhængigt af nogle få faktorer, såsom madrassetype, størrelse, højde, materialets kvalitet og holdbarhed. I dag kan prisen på en madras variere fra 150 til 7000. Du kan dog finde en god madras til under kr. 1000. Den gennemsnitlige prisfastsættelse af en skummadras er omkring  900 dollars, hvis pris kr. 950. Dette er de billigste madrasser. Men hvis du har råd til dyrere, kan du overveje en hybridmadras til omkring 1.650, latex – omkring  2.000.

Er boxmadrasser gode?

Flere tests blev udført for at besvare spørgsmålet, hvis madrasser i en kasse er gode. De fleste af dem viste gode eller fremragende resultater og opnåede gode karakterer for stabilitet, holdbarhed og fasthed. Derfor er der ingen grund til at tro, at madrasser i en kasse er dårlige. Du skal også vide, at størstedelen af ​​madrasser i en kasse er lavet af skum, men det er også muligt at få Innerspring og justerbare luftmadrasser i en kasse.

Hvilken størrelse madras skal jeg købe?

De fleste madrasudbydere tilbyder 6 standardstørrelser, inklusive Twin, Twin XL, Full / Double, Queen, King og California King. En dobbeltmadras er fantastisk til børn eller unge voksne, der bor alene. En Twin XL-madras er fantastisk til børn eller enlige voksne, men ikke behageligt for par. En fuld / dobbeltseng er fremragende til børn og par, men det fungerer ikke, hvis begge mennesker kan lide at have mere plads. Dronningmadrasser fungerer godt til voksne, der kan lide at sove i nærheden af ​​hinanden. En konge seng er forbløffende for par der kan lide at have lidt plads eller sove med et kæledyr. Endelig er en California King-madras forbløffende for høje mennesker og par, der kan lide at have plads eller sove med deres kæledyr.

Hvordan vælger jeg den bedste madras til mig?

Når du vælger den bedste madras til dig selv, er der et par vigtige faktorer, du skal overveje. Først og fremmest, hvilken type madras har du brug for? De mest traditionelle madrasser er hukommelseskum, innerspring og latex, men der er også andre muligheder. For det andet skal du tænke over, hvor meget du kan bruge på en madras, men husk, at det ikke betyder, at madrassen er bedre, hvis den er dyrere. Vælg endvidere en størrelse og fasthed afhængigt af dine præferencer. Tænk til sidst på din soveposition, det vil også have indflydelse på din beslutning.

Hvor længe varer en madras? Hvornår skal du udskifte din madras?

Madras holdbarhed afhænger af de materialer, der blev brugt til at fremstille det. En madras gennemsnitlige levetid varierer fra 7 til 10 år. Madrasser af god kvalitet kan dog vare endnu længere. Det anbefales at udskifte din madras hvert 8. år, men hvis det stadig føles godt, er der ikke noget behov. Hvis du ønsker at købe en madras, der varer længere end gennemsnittet, skal du overveje latex- eller hukommelseskumadrasser. Disse kan tjene op til 10 eller 15 år, mens Innerspring-madrasser normalt varer omkring 7-8 år.

Alt om sengefjedre til boxmadras

Når man overvejer at købe en madras i disse dage, står forbrugere over for mange valgmuligheder. Beslutningen gøres mere kompliceret af mysteriet omkring boksfjedre. At købe en kassefjeder, eller ikke at købe en kassefjeder – det er spørgsmålet. Svaret er langt fra klart i de fleste tilfælde.

I betragtning af de fremskridt, der er gjort inden for madras-teknologi i de senere år, har nye madrasser ikke nødvendigvis brug for en kassefjeder for at give komfort. I mange tilfælde kræves det dog en fabrikantgaranti, der dækker madrassen. Og hvis du stadig bruger en ældre, tosidet madras eller vælger det design, når du foretager dit næste madras-køb, vil madras ydelse lide uden en kassefjeder for at give optimal støtte og komfort.

For at forenkle beslutningsprocessen har vi udviklet denne praktiske boksfjederguide til at hjælpe dig med at bestemme, om og hvornår du har brug for en baseret på din madras og dens garanti, din sengestativ og din sengefundament. Vi leverer også flere alternativer til en boksefjeder, der tjener de samme formål.

Hvad gør en sengefjeder?

Udtrykket kassefjeder er nu mere eller mindre udskiftelige med udtrykket fundament. Begge er designet til at udføre visse funktioner:

Giv en madras støtte og stabilitet

Opret en fast, plan overflade, hvorpå madrassen kan hvile

Løft madrashøjden, og hold den væk fra gulvet

Kassefjeder er imidlertid noget vildledende, da de fleste nyere design ikke har nogen faktiske fjedre i deres konstruktion.

Gennem 1800-tallet og den tidlige til midten af ​​1900-tallet blev madrasfundamenter konstrueret ved at placere metalspoler i rækker på tynde jernstropper, der blev holdt på plads og forbundet med hinanden med tykk tråd. Dette konstruktionsdesign blev kendt som sengefødsler snarere end kassefjedre. Mens designet tjente sit formål med at fungere som en støddæmper for madrassen, var det fejlbehæftet.

Da der var så mange forbindelsespunkter mellem jernstropperne, metalfjedrene og ledningen, var støjfaktoren betydelig. Og da spolerne typisk var langt fra hinanden, begyndte sengepræverne meget hurtigt. Senere, efterhånden som spolerne blev placeret tættere på hinanden, indlejret i trærammer og derefter dækket af klud for at give bedre funktionalitet, blev udtrykket sengefødder erstattet med kassefjedre.

I dag kommer kassefjedre eller fundamenter i en lang række forskellige stilarter. Moderne producenter har fundet meget mere effektive måder at skabe let støtte til en madras – med og uden fjedre. De, der stadig er konstrueret med spiralfjedre, indeholder nu et meget større antal spoler, der er indpakket individuelt og meget polstret til støjreduktion.

Andre fundamenter designet til at arbejde med nyere hukommelseskum og latexmadrasser erstatter fjedrene med trælister fremstillet af bøg eller birketræ. Lamellerne er forbundet til den ydre ramme ved hjælp af fleksible gummibolte, eller de er sammenføjet med vævede stropper, så de kan rulles op til transport. Begge lamelledesign muliggør åndbarhed og ventilation.

Kassefjedre og fundamenter fås i forskellige højder ligesom madrasser. Standardindstillingerne er 9 ”i højden, mens“ lavprofil ”-indstillingerne er 5” til 6 ”. Fundamenterne med lav profil fungerer godt for alle, der ikke kan lide at sove for højt fra gulvet, eller som foretrækker et lavere, mere elegant look efter deres seng. Disse højdeforskelle har ingen indflydelse på ydeevne eller støtte til madrassen, men er rent relateret til æstetik.

Har min seng brug for en kassefjeder?

De fleste madrasser – især nyere – kræver ikke en kassefjeder for at være behagelig. Når det er sagt tjener kassefjedre eller fundamenter nogle vigtige formål:

De giver et stabilt underlag til madrassen, hvilket minimerer hældning, reducerer slid og øger madras levetid.

De holder madrassen væk fra gulvet. Lavprofile senge er attraktive, men en madras, der sidder direkte på gulvet, er ikke en god ide uden at tage visse forholdsregler.

De opfylder kravene i mange madrasgarantier, der annulleres, hvis du ikke bruger madrassen på en af ​​de anbefalede baser.

Ja

Disse typer madrasser kræver en kassefjeder:

Madrasser lavet i ældre, tosidede designs. Hvis du bruger en tosidet madras, der kan vippes, har du brug for en kvalitetsboksfjeder, da madras ydelse vil lide uden den.

Enhver madras, hvis garanti specifikt kræver, at der anvendes en boksfjeder. De fleste madrasfabrikanters garantier inkluderer en slags krav om, at madrassen skal understøttes korrekt, og vil ofte specificere den type base, som de finder acceptabel.

Disse typer sengelister kræver en kassefjeder:

Sammenklappelige metalrammer. Disse rammer har ingen støtte til madrassen bortset fra yderkanterne. Uden kassefjedre eller fundament, understøttes din madras ikke ordentligt, begynder at falde ned og kan falde gennem til gulvet. I de fleste tilfælde annulleres madrasgarantien uden grundlæggende support.

Hvad kan jeg bruge i stedet for en æskefjeder?

Hvis du ikke er fan af traditionel senghøjde og udseende, er der bestemt alternativer til en kassefjeder. Disse inkluderer justerbare baser, platforme og endda gulvet.

Fjeder med lav profil. Kassefjedre fås nu i et lavprofilt design, der fungerer som en traditionel boksfjeder, men er omkring halvdelen af ​​højden, hvilket giver dig et meget mere elegant look. Disse fungerer som et lykkeligt medium mellem en meget lav platformsseng og traditionelle højdeboksfjedre.

Platformseng. Bortset fra at placere din madras på gulvet, er en platformbed den laveste profilindstilling for din madras. Platformsenge er typisk kun ca. 18 “høje sammenlignet med en gennemsnitlig senghøjde på 25” eller antikke senge, der kan sidde så højt som 36 ”fra gulvet.

Bunkie bestyrelse. Dette underligt navngivne overfladebræt er et tyndt træark, der sidder mellem din sengramme og din madras. Det giver det fundament, som madrassen kræver, og eliminerer behovet for en kassefjeder.

Madras på gulvet. Du kan vælge at placere din madras direkte på gulvet, men der er flere ting, du skal overveje, før du gør det.

Det ser simpelthen ikke godt ud. Sengen er typisk omdrejningspunktet i soveværelset. Hvis madrassen placeres direkte på gulvet, går enhver æstetik tabt.

Det vil gøre din madras fastere, da der ikke er nogen fleksibilitet i understøttelsen derunder.

Det gør det vanskeligt at komme ind og ud af sengen.

Det reducerer luftstrømmen og åndbarheden under og omkring din madras, hvilket kan forårsage fugtopbygning.

Det er ikke hygenisk, da alt, hvad der er på gulvet, har let adgang til din madras, inklusive støv, allergener og snavs.

Det kan annullere din garanti, da de fleste producenter kræver, at deres madrasser understøttes af enten en boksfjeder eller en eller anden type alternativ.

Skimmelsvamp kan blive et alvorligt problem, når din madras placeres direkte på gulvet, især hvis du bor i et fugtigt klima. For at mindske risikoen for skimmel skal du i det mindste investere i en madrasindkapsling.

Hvor kan jeg købe en boxmadras?

Du kan købe kassefjedre i en række butikker, fra madras-showrooms til store kasse-rabatbutikker, men den bedste kilde kan være, uanset hvor du har købt din madras. Hvis du har købt din madras fra en mursten og mørtelbutik, kan personalet der guide dig i valg af en kassefjeder, der fungerer godt med din eksisterende madras eller en helt ny.

Hvis du har købt din madras online, skal du huske at undersøge, hvilke typer kassefjedre der fungerer med den model, du valgte. Mange mærker fremstiller og tilbyder deres egne fundamenter lavet specifikt til hver madrasmodel, de sælger. Hvis ikke, giver de detaljer og oplysninger om, hvilke slags fundamenter der fungerer med hver madrasmodel.

Ofte stillede spørgsmål om boksefjeder

Hvad gør en kassefjeder?

Kassefjedre hæver højden på din madras, hvilket gør det lettere at komme ind og ud af sengen. De fungerer også som en slags støddæmper for at reducere slid på selve madrassen.

Har jeg brug for en kassefjeder?

Kassefjedre er blevet mere og mere unødvendige, da madrasser er avancerede inden for designteknologi. Næsten alle madrasser kræver dog et slags støttesystem, hvad enten det drejer sig om en kassefjeder, en ramme med inderstøtter, en træplatform eller en justerbar sokkel.

Hvilke typer kassefjedre er der?

Betegnelserne boksfjeder og fundament er praktisk talt udskiftelige. De forskellige typer inkluderer traditionelle kassefjedre, lavprofilboksfjedre, platforme, bunkiebrædder og justerbare baser.

Er der forskel mellem en boksfjeder og et fundament?

Traditionelle kassefjedre kan have indpakket spiraler som en del af deres konstruktion, mens et fundament undertiden ikke er andet end en hård, flad overflade. Forskellene mellem de to bliver færre og færre, da kassefjedre nu laves i de fleste tilfælde uden spoler eller fjedre af nogen art.

Hvor stor skal en kassefjeder være?

En kassefjeder skal være den samme længde og bredde som din madras, mens højden kan baseres på dine præferencer. Platformsenge kan være længere og bredere end din madras, hvis du foretrækker at kigge efter din seng.

Hvilke slags madrasser kræver en kassefjeder?

Madrasser lavet i ældre, tosidede designs, der kan vendes, kræver en kassefjeder. Dette gælder også enhver madras, hvis garanti specifikt kræver, at der anvendes en boksfjeder.

Hvilke slags sengelister har brug for en kassefjeder?

De eneste sengrammer, der kræver en kassefjeder, er de sammenklappelige metalltyper, der ikke har nogen anden understøtning end rammens ydre kanter.

Hvor meget koster en kassefjeder?

Omkostningerne varierer afhængigt af den størrelse, du har brug for, og af producenten og mærket. Du kan typisk planlægge at bruge mellem  50 og  250.

Hvor længe kan jeg forvente, at kassefjedrene varer?

Levetiden for en traditionel boksfjeder er 8 til 10 år.

Kan jeg lægge min madras direkte på gulvet?

Det kan du, men det tilrådes ikke.

Hvis jeg køber en ny madras, skal jeg også købe en ny kassefjeder?

Hvis din kassefjeder ikke er i samme størrelse som din nye madras, eller den viser tegn på slid, rivning og sagging, skal du investere i en ny. Det kan også være nødvendigt, at du køber en ny, hvis din nye madrasgaranti kræver det.

Hvis jeg bruger en træplatform som fundament, hvad træ er bedst?

Platformtræ bør ikke have nogen knuder, være så glat som muligt og være modstandsdygtig over for rådne. Premium hvid fyr er et godt valg, der fungerer godt. Undgå enhver slags paletræ, da det ofte kan være både brandfarligt og giftigt.

Vil brugen af ​​en traditionel boksfjeder med min nye skummadras ændre, hvordan madrassen føles?

Ikke nødvendigvis. Ofte fungerer din eksisterende boksfjeder godt med en ny skummadras, men det er bedst at kontakte producenten. Da skummadrasser ofte er tunge, er det vigtigt, at uanset base, du bruger, er robust, og at det muliggør jævn fordeling af madrasvægten.

Skriv et svar