Dobbeltseng tilbud

Dobbeltseng tilbud – kun dansk producerede dobbeltsenge af højeste kvalitet.

Se de nyeste dobbeltseng tilbud herunder – spar over 50% lige nu! Husk at se på målene – alle sengene er forskellige .

Har du overvejet en kontintal dobbeltseng?

Sengen er det vigtigste møbel i soveværelset, den der spiller hovedrollen i rummet og bestemmer hvor dejligt du skal sove – for os føler det sig at gå to gange med en dobbeltseng. Med os finder du dobbeltsenge i alle størrelser, til alle indretningsstil og tegnebøger. Når man køber en seng, er der mange ting at overveje; Hvilken størrelse har jeg brug for? Hvor fast skal den være, og hvilken slags seng passer mig?

For ekstra luksus og komfort anbefaler vi at vælge en kontinental dobbeltseng ​​ – en drømmekombination, der garanterer en god nats søvn. Dette valg er især godt, hvis i er to der deler samme seng, men har brug for anderledes fasthed. Du finder kontinentalseng tilbud lige her.

En kontinental seng er opbygget med forskellige bundflader, der giver mulighed for tilpassede madrasser til bedst mulig søvn. For at kunne vælge frit efter behov og anmodning kan du vælge mellem dobbeltsenge i størrelser fra 140 cm til 210 cm. og typisk i farverne sort, mørkegrå, lysegrå, beige, brun, blå, grøn og hvid.   Det bliver stadig mere populært at investere i en såkaldt familie seng, en stor dobbeltseng med plads til alle familiemedlemmer – stort og lille. Med mange i huset kan det også være dejligt med ekstra opbevaring, som mange af de nye senge tilbyder. Løft sengen op som en sovesofa for at frigøre masser af plads nedenunder. Perfekt til opbevaring af sengetøj og lignende.

Råd ved køb af dobbeltseng

Når du beslutter dig for at købe en dobbeltseng bør du overveje, om det skal være en størrelse 140×200 eller størrelse 180×200. Hvis pladsmangel ikke er et problem, så bør du overveje den største seng. Da det ikke altid er en mulighed, skal de fleste vælge mellem de to størrelser. For at skabe et behageligt soveværelse og for at finde den bedste dobbeltseng til dine behov, bør du kende til de kriterier der skal bruges til at bestemme, om en dobbeltseng skal være i målene 140×200 eller 180×200 cm. Du finder de bedste dobbeltseng tilbud her.

Hvordan du vælger mellem de to størrelser af dobbeltsenge

En dobbelseng 140×200 cm. er normalt den størrelse, hvor to personer kan sove behageligt i samme seng. Det er også en de mest populære valg af sengestørrelser. Det kan også være en god mulighed som en gæsteseng. Men hvis du eller din søvnpartner vender og drejer jer meget under søvn, skal du måske lede efter noget større

Den større udgave er en dobbeltseng 180×200 cm. Dette kan være en god mulighed for søvnpartnere, der bevæger sig meget under søvn, eller til dem som nogle gange deler sengen med børn eller kæledyr.

Der findes en masse gode tilbud på nettet – og vi har samlet de bedste dobbeltseng tilbud – så du nemt kan finde en billig dobbelseng af høj kvalitet.

Skriv et svar