Dunlopillo pude og skøn nattesøvn

Dunlopillo er et af de mest genkendelige pudermærker i verden. Dine puder har specialiseret sig i high-end latex- og hukommelseskumprodukter og har en normalpris, typisk mellem 500 kr og 1100 kr. De fleste af produkterne har 10-års garanti, mens nogle har en garanti på fem år.

Dunlopillo har to typer puder:

  • Dunlopillo luksuriøse latex puder
  • Dunlopillo Therapillo hukommelseskum puder

Hver kollektion indeholder en række stilarter, der er tilgængelige i alle tre profiler – lav, mellem og høj.

  • Lav profil: Puder med lav højde er ideelle til mennesker med mindre rammer, der foretrækker at sove på deres side eller ryg, såvel som enhver, der foretrækker at sove på maven.
  • Medium profil: Mellemprofiler puder er ideelle til mange mennesker og egner sig til de fleste sovepositioner, især sidesviller.
  • Høj profil: Personer med større rammer eller som foretrækker at sove på deres side kan muligvis finde puder med en høj profil mere behagelig.

Læs videre for alle specifikationer og funktioner for at se, om Dunlopillo er den rigtige pudeinvestering for dig. Og investering er det rigtige ord …

Dunlopillo hovedpuder i latex

Dunlopillo tilbyder forskellige stilarter af latexpuder i en række profiler og densiteter. Dunlopillo Luksuriøse Latex puder bruger Talalay Latex – en type premium latex, der anses for at give produkter en større levetid og bevare sin form længere end produkter, der er fremstillet af andre typer latex.

Påtegnet af den australske fysioterapiforening, former produkter som den luksuriøse latex high profile & medium Feel Latex Pillow og den luksuriøse Latex Classic Pillow, tilsyneladende forme til den specifikke form på dit hoved og hals for at sikre korrekt rygsøljetilpasning og lindre trykpunkter. Disse puder kan også være ideelle til astma- og allergikere, fordi Talalay Latex tilbyder stærk ventilation. Dette hjælper med at målrette problemer, der påvirker friskhed, såsom lugt, fugt, hygiejne og holdbarhed. Latex forhindrer naturligvis også vækst af bakterier, skimmelsvamp og støvmider.

Find en lækker og støttende Dunlopillo pude hos Dinseng.dk

Dunlopillo hukommelseskum puder: Dunlopillo-kollektionen indeholder forskellige stilarter af hukommelseskum puder, der er egnede til forskellige sovepositioner. Godkendt af Australian Australian Physiotherapy Association of Australia følger Dunlopillo Therapillo Memory Foam puder konturen af ​​dit hoved og hals for at korrigere rygmarvsindretningen og lindre ubehag i trykpunktet. Hvis du har tendens til at kaste og vende dig om natten, vil produkter som Therapillo High Memory Foam Pillow tilpasse sig din soveposition og forblive blide over for dine trykpunkter.

Hvis du leder efter måder, hvorpå du kan holde dit hoved køligt i de varme, milde aftener, er der også gel-hukommelseskuepuder til rådighed. Produkter inklusive Therapillo Cooling Gel Top Premium Memory Foam-pude indeholder ‘køleegenskaber’ til at hjælpe med at regulere din kropstemperatur, samtidig med at de giver de sædvanlige fordele ved en hukommelse af skumpude.

Se de flotte Dunlopillo puder hos Møblér.dk – Klik her og gå til forhandleren

Er en Dunlopillo pude den bedste pude til dig?

Dunlopillo tilbyder hver kollektion i en række stilarter, hvor hver pude er tilgængelig i alle profiler, der passer til forskellige typer af sviller og de fleste sovepositioner. Sammenlignet med produkter, der er fremstillet af andre typer latex, hævdes Dunlopillo luksuriøse latexpuder at have en større levetid og er i stand til at holde deres form længere.

Disse puder kan være ideelle til astma- og allergikere på grund af Talalay Latex egenskaber, som hæmmer væksten af ​​skimmel, bakterier og støvmider. Mennesker, der kæmper med nakke- eller rygsmerter, kan også drage fordel af hukommelsesskumområdet. Therapillo hukommelseskum puder har fået godkendelsen af ​​det australske fysioterapiforbund, hvilket sikrer, at disse produkter giver den rigtige polstring omkring de specifikke konturer på dit hoved og din hals.

Skriv et svar