Enkeltseng tilbud

Enkeltseng tilbud – nordisk producerede enkeltsenge til de bedste priser.

Praktiske og komfortable enkeltsenge af høj kvalitet til dig som sover alene, som gæsteseng eller til teenageværelset.

Når du skal ud og investere i en ny enkeltseng er det vigtigt at:

  • Du overvejer om det skal være en størrelse 90×200 el. 120×200 cm.
  • Du ved hvordan sengen skal bruges – er det sengen du bruger hver nat, er det sengen til gæsteværelset eller noget helt trejde.
  • Du vælger madras efter din vægt og præference.
  • Du også kan købe en enkeltseng gennem delbetaling – det er værd at overveje, hvis du vil have en dyrere enkeltseng med mange funktioner.

Vælg den rigtige enkeltseng

Der findes et hav af forskellige former for enkeltsenge, så her får du en lille guide til hvordan dy vælger den type enkeltseng som passer til dig og dine behov.

Enkeltsenge er idéelle til dig som:

  • Sover alene.
  • Ikke har den store plads til rådighed.
  • Ønsker at indrette gæstveværelset med en god seng.
  • Har større børn som skal have skiftet børnesengen ud.

Dog bør du overveje hvordan og hvor ofte sengen bliver brugt. Er det til dig selv og du ved, at du kommer til at sove i den hver nat, så er det naturligvis oplagt at investere i en god seng som har den rette komfort og egenskaber, så du får den bedst mulige søvn.

Er det til gæsteværelset kan man nok slippe afsted med en lidt billigere enkeltseng uden de store funktioner – så er der også en chance for at gæsterne ikke bliver for længe…nej, spøg til side. Men det giver jo god mening, at en seng der ikke bliver brugt hver nat, ikke behøver at være i den dyre ende. Selvfølgelig skal den være behagelig. De fleste senge i dag er af rigtig god kvalitet, trods den lave pris. Især hvis du vælger nordisk producerede enkeltsenge.

Skal det være en standard boxmadras, sovesofa, en kontinentalseng eller en elevationsseng? Muligheder er mange. Nu ser vi lidt på de forskellige typer:

De forskellige typer enkeltsenge har hver sin fordel. Komforten i en kontinentalseng eller elevationsseng er som regel bedre end en boxmadras. Men igen er der undtagelser. Men ved at overveje brug, behov, formål og komfortniveau kan man spore sig ind på den rette seng.

Enkeltseng boxmadras 90×200

Dette er den klassiske seng som pryder mange danske hjem. Den er nem at samle og kan relativt nemt flyttes. En boxmadras består af et fjedersystem som er indbygget i en ramme af træ. Under rammen kan der skrues sengeben fast, så boxmadrassen hæves fra gulvet. I madrassens kerne finder du fjedrerne. Disse kommer i tre forskellige systemer:

Bonnell-fjedre er formet som timeglas og er relativt store i forhold til sengefladen. De giver en god fast liggeflade og er kendetegnet ved at holde i mange år. Medium til fast overflade.

LFK-fjedre er en ovalformet fjeder som som er sammensat af en masse tråde, som tilsammen danner en stabil liggefalde. De giver en bedre liggekomfort end Bonnellfjedre, da de fordeler din kropsvægt ud mere jævnt. Medium til fast liggeflade.

Pocket-fjedre er fjedre som er omviklet af stofmateriale. De giver en rigtig god liggekomfort, da vægten fordeles jævnt over sengens liggeflade.

En boxmadras er en ganske udmærket seng til både soveværelset, gæsteværelset eller sommerhuset. Boxmadrasser som enkeltseng tilbud finder du oftest bedst på nettet. Men gennemlæs specifikationerne og sikr dig gerne, at der medfølger en prøveperiode på min. 100 dage. Så kan du prøve sengen af i ro og mag.

Elevationsseng 90×200 enkeltseng og 120×200 cm.

En elevationsseng er ganske enkelt en fornøjelse at ligge i. Denne type enkeltseng er til dig som går op i komfort, kvalitet og funktionesmuligheder. Udover at være en kvalitetsseng med sublim komfort, er det også en god seng til dig som har svært ved at komme ind og ud af sengen. Sengen kan hæves og sænkes efter behag. Dette er klart en sengetype der kan anbefales, uanset behov. Du kan læse mere om elevationssenge her.

Kontinentalseng i størrelse 90×200 og 120×200 cm.

En kontinentalseng er til dig som også vil lidt ekstra luksus og komfort. Princippet bag en denne type seng er lagdelt – en sengeramme med madras danner bunden, derover kommer en springmadras samt en topmadras som øverste lag. Dette giver dig en formidabel soveoplevelse, som du ikke ikke kan være foruden når først du har prøvet det.

Fordelen ved en kontinentalseng er, at du ikke behøver at skifte sengen ud hvis du ønsker lidt mere blødhed eller fasthed i din seng – du skifter såmænd bare topmadrassen ud med en anden som passer til den fasthed som passer dig. Dette er seng du kan have glæde af i mange år frem. Se evt. de gode kontinentalseng tilbud her.

Når du leder efter enkeltseng tilbud, bør du huske på dette:

At der findes en masse sengeforhandlere på nettet. Men der findes lige så mange forskellige sengemærker og kvaliteter. Vi anbefaler, at du fokuserer på nordisk producerede senge. Især Danmark har udmærket sig indenfor sengefremstilling – og mange onlineforhandlere tilbyder danske eller nordisk fremstillede senge. Vælg nordisk – så går du absolut ikke galt i byen.

Når du køber senge via online sengeforhandlere, så bør du se hvor lang prøveperioden er. De fleste danske netbutikker som sælger senge vil have en prøveperiode på 100 dage. 100 dage kan virke som lang tid for at teste om den seng du har bestilt passer dig. Men så lang tid tager det ofte, når man skal teste sengen. Især hvis du køber en seng i den dyre ende, er dette absolut værd at benytte sig af. Sengeforhandlere med fysiske butikker vil ofte tilbyde dig 30 dages prøveperiode, da du jo kan prøve sengene i forretningen. Men denne mulighed forefindes ikke ved hos onlinebutikker. Så sikr dig gerne at deres prøveperiode er 100 dage som minimum. De sengeforhandlere vi samarbejder med har alle min. 100 dages prøveperiode.

Enkeltseng tilbud på nettet skorter der absolut ikke på. Men det kan jo egentligt være ligegyldigt, hvis ikke kvaliteten følger med. De enkeltseng tilbud vi fremviser er kun på nordisk producerede senge, hvor du kan være sikker på, at kvaliteten er i topklasse og du får du den bedste kundeservice.

Så velkommen til enkeltseng tilbud siden – vi sikrer dig den bedste søvn.