Juniorseng tilbud

Se de gode tilbud på juniorsenge her. Alle tilbud opdateres hver uge, så du nemt og hurtigt kan vælge mellem tilbuddene.

Juniorseng tilbud og købsguide

Gode grunde til at købe en seng til dit barn:

  • En juniorseng fungerer som en “mellemstation” når dit barn bevæger sig fra lille til stor. Det giver barnet en fornemmelse af at han eller hun nu er ved at være en stor pige eller dreng.
  • Juniorsenge kommer i et væld af former, farver og design. Vælg mellem den store seng med plads til skrivebord og stol eller de seje juniorsenge med motiver af de kendte figurer fra Paw patrol, Gurli gris og og mange flere.

Børns senge er mere end bare et møbel. De er designet til at forbedre ikke kun et barns søvn, men også deres livsstil. Fra køjesenge til delte værelser og juniorseng med skuffe er en børneseng altid et sted at hvile, men ofte et centralt element, en opbevaringsløsning og et udtryk for deres personlighed også. Med et sådant valg kan det være lidt vanskeligt at finde den ideelle seng til børn. For at hjælpe er her nogle ting du bør overveje, når du vælger hvilken børneseng der passer til dit barn.

Hvad er de forskellige juniorsenge?

Senge til drenge og piger har meget større variation end senge til voksne, da de er designet til forskellige aldre og ofte har flere funktioner. Dette er de forskellige stilarter du skal overveje:

senge –  til opbevaringsenge, køjesenge kan omfatte en seng, skabe, hylder og skrivebord i en enhed. Sengen er hævet med en stige til at klatre op, og opbevaringsmøbler og plads sidder pænt nedenunder. Disse fås i mulighederne i midten og den store sovesofa afhængigt af dit barns alder.

Køjesenge – Hvert barns drømmeseng, en køjeseng har plads til mindst to børn at bo. Med enten en traditionel eller modificeret stige, der fungerer mere som trapper, er disse senge perfekte til børn, der deler et værelse, eller dem, der elsker at være vært for sleepovers. De har også en række opbevaringsmuligheder, herunder hylder og skuffer under sengen.

Høj sovesofaer – Velegnet til ældre børn, der er høje sovere i begge hytter med en seng eller køjeseng med to senge. De er store teenagersenge, da de giver plads til at sove, arbejde og opbevare ting. De leverer også en ekstra seng til alle venner, der ønsker at bo.

Midtsengesenge – midterste sviller er ideelle til børn på 6 år og der har små værelser og ikke mange opbevaringsmuligheder. Du kan opbevare legetøj, tøj, bøger og spil under sengen, og alt skubber pænt væk. Midtsengesenge kan også leveres med et skrivebord, hvilket giver dine små det perfekte sted at gøre deres hjemmearbejde eller nyde kunst og håndværk.

Karaktersenge – Kan fås i små størrelser, og karakter senge kan formes til en funktionsseng såsom en Disney prinsesse vogn eller Disneys biler. Alternativt kan de bare have billeder af karakterer på ydersiden som Paw patrol seng, Gurli gris og Pyjamasheltene. Disse senge har afrundede kanter for at forhindre dit barn i at skade sig selv og kommer ofte med skuffer under sengen og opbevaring for en bedre udnyttelse af pladsen. Små børn løber for at komme i seng, når de har deres yndlingsfigur lige ved deres side.

Hvilke størrelse juniorseng er tilgængelig?

En junior seng fås i flere forskellige størrelser, som hver er egnet til forskellige aldersgrupper, sengestilarter og værelsesstørrelser.

Børnesenge

De små børnesenge der tilbydes er bygget med små børn i tankerne og lavet til at tage højde for deres højde og størrelse. Disse madrasser måler 70 cm x 140 cm. Vores børnesenge karakter-senge giver dit barn et sted at sove, hvor de føler sig trygge, omgivet af deres yndlings tegneseriefigurer. Børnesenge har hævet sidepaneler i den øverste ende af sengen for at forhindre dit barn i at rulle ud. De har også glatte, buede kanter uden skarpe hjørner, hvilket sikrer, at dit barn ikke skader sig selv, når han eller hun kommer ind og ud af sengen.

Enkeltsenge til børn

Enkeltsenge er den mest populære størrelse til børnesenge, med de fleste stilarter tilgængelige i enkeltstørrelsen. Enkeltmadrasser måler 90 cm x 190 cm. Den klassiske enkelt sengsramme er perfekt til dine børn, da de vil være lige så behagelige at klatre ind i den i en alder af fire, som de vil, når de er 14 år. De fleste køjesenge, høj- og midterste sviller har også enkeltmadrasser , så dette er virkelig den mest almindelige størrelse på børneseng.

Børn enkeltsenge

Forskellen mellem enkeltsenge og enkeltsenge i euro er, at enkeltsenge i euro er 10 cm længere, hvilket betyder, at deres dimensioner er 90 cm x 200 cm. Hvis du har en dreng eller pige, der er særlig høj, eller som foretrækker at vælge en stil, der sandsynligvis passer dem, indtil de er en teenager, kan en enkeltseng i euro være en god mulighed. Vores børn enkeltsenge i euro er alle mellemstore sovende- eller køjesengstilarter, som er mere velegnet til ældre børn og teenagere.

Selvom det er helt fint at vælge en almindelig dobbeltseng til dit barn eller teenager, er det værd at tjekke vores børn dobbelte stilarter først for at finde noget, der garanteres passer til alderen. Vores Westbrook metalbedramme er slank med afrundede kanter for at forhindre skader i at ske.

Hvad er de bedste senge til piger?

At vælge en pigens seng behøver ikke at være vanskeligt. Du kan vælge en enkel hvid kabinseng og pryde den med din lille pindes yndlingsfarver ved at vælge en funky dyne eller sprede puder. Men det er også værd at overveje en karakter seng til piger, hvis hun har et yndlings-tv-show eller en bog. Og hvis din lille kan lide at tegne eller nyder håndværk, skal du overveje en pigereseng med et skrivebord og skuffer som en del af designet. Hvis din lille har masser af tøj og kan lide at pynte sig, skal du overveje en pigeseng med skuffer som en del af designet.

Hvad med senge til drenge?

Når du vælger en drengeseng, skal du først overveje deres interesser. Dette hjælper dig med at beslutte, om du har brug for en drengeseng med et skrivebord og skuffer eller plads til en spillekonsol og tv. Der er også masser af karakter senge til dreng såvel som drenge enkeltsenge med skuffer. Hvis de har en masse genstande, der skal opbevares væk, skal du overveje en osmannisk seng til drenge, da disse er gode til at maksimere plads og hjælpe med at holde værelser ryddelige. Se alle juniorseng tilbud ovenover.