Køjeseng tilbud

Når du leder efter den perfekte køjeseng til dine børn, er der mange muligheder på markedet. Vi viser dig de bedste køjeseng tilbud her på senge-tilbud.com. Alle forhandlere er danske og specialister i køjesenge til børn. Alle køjesengene er udvalgte på baggrund af den gode kvalitet, pris, størrelse og holdbarhed.

Køjeseng tilbud til børn – købsguide

Hvis du allerede har kigget på nogle køjesenge har du allerede bemærket, at du skal overveje forskellige aspekter. For det første er rummets størrelse såvel som loftets højde vigtigt. Så skal du sørge for, at du får de rigtige målinger inden du selv begynder at lede efter en køjeseng.

Derefter skal du tænke over dine ungers alder for at beslutte, om det er ok at have en køjeseng. Det anbefales til børn på 6 år eller ældre. Har du nok plads til trapper, eller går du med den traditionelle stige? En anden vigtig overvejelse at tage hensyn til madrassens tykkelse. Skummadras fungerer, hvis du har en flad bund (krydsfiner), ellers vil du have en tykkere madras.

Selvom dette ser ud til at være en masse ting du skal huske på, skal du ikke bekymre dig. I slutningen af ​​denne guide kan du være sikker på, at du kan vælge den perfekte køjeseng til dine børn.

Hvad er mulighederne for køjesenge?

Som vi allerede nævnt ovenfor, når du leder efter en køjeseng, er der mange forskellige muligheder, du har. Så lad os tjekke de forskellige typer køjesenge og deres fordele og ulemper.

1. Lav til jorden køjeseng

Denne type køjesenge er perfekt til yngre børn. Da de er tæt på gulvet, er de lettere at klatre. At give dem det godnatskys involverer ikke klatring af trapper.

I tilfælde af at du har et rum med lavt loft, er lave til jorden køjesenge en af ​​de bedste muligheder, du har.

2. Køjesenge med trapper

Hvis rummet har plads nok, kan du overveje en køjeseng med trapper. Men du skal sørge for, at trappen er let at klatre for at undgå ulykker og kvæstelser.

En af de største fordele ved denne type køjeseng er, at du kan have ekstra lagerplads. Da nogle køjeseng leveres med skuffer indbygget i trappen. Dette vil give dine børn meget mere gulv for dem at lege med.

Hvis du allerede har udforsket muligheder for køjesenge, så du allerede nogle med sidestiger. Nogle har en lige stige, som ikke tager gulvplads. Andre har en blød vinklet stige, lettere at klatre. En aftagelig stige er almindelig med køjesenge.

4. Køjesenge med legefunktioner

En af de ting, som du ikke kan glemme, er at du pynter et værelse til dine børn, og at de elsker at lege. Så at sikre, at køjesengen allerede indeholder nogle spillefunktioner, er en anden fantastisk mulighed, som du har.

Der er masser af valg her, og du vil kunne finde køjesenge, der inkluderer gardiner til at være som et hus eller et slot. Nogle inkluderer dias, andre reb, og endda andre inkluderer klatrevægge. Så tænk over, hvad dit barn kan lide, og gør ham til det lykkeligste barn i verden.

Junior køjeseng er populært

5. Køjesenge Madrasser

Udover den generelle udseende og legefunktioner i en junior køjeseng, er du også nødt til at tænke over madrasser. Nogle køjesenge er lavet til madrasser i queen-size størrelse. Det er perfekt til teenagere og ældre børn. Men når du leder efter en køleseng med lav profil, kommer det normalt med en madras i fuld størrelse eller dobbelt størrelse. I sidste ende skal du tage hensyn til alderen på dit barn eller dine børn. Desuden foretrækker du måske at købe en større madras. Fordi dette har en tendens til at vare længere, og du vil også have mere plads til at læse dine børn deres sengetidshistorier.

6. Køjesenge med opbevaring

Hvis dit barns værelse er lille, skal du overveje den opbevaring, du har brug for. Så en af ​​de bedste ting, du kan gøre, er at vælge en køjeseng med opbevaring.

Nogle køjesenge med trapper inkluderer opbevaringstrin. Andre køjesenge har hylder, som du kan bruge til at opbevare legetøj og bøger. Andre bruger bunden af ​​den nederste køjeseng til at inkludere en stor skuffe.

7. Køjesenge til 3 børn

Når du leder efter køjesenge til 3 børn, behøver du ikke at bekymre dig, fordi du stadig har mange muligheder at vælge imellem. Du kan beslutte at få en tredobbelt køje eller købe en dobbelt køje med en trille. Hvis du ikke ved, hvad en trille, betyder det, at du vil have senge til 3 børn til rådighed, men du viser kun 2. Den anden trækkes, når det er nødvendigt (som en stor skuffe). I tilfælde af at rummet er lille, kan du vælge en L-formet køjeseng til 3 børn.

Køjeseng junior

8. Loft køjesenge

Når dine børn er ældre, har de muligvis brug for et studieområde eller en arbejdsstation i deres rum. Så at få en loft køjeseng junior er en af ​​de bedste muligheder, du har. Når alt kommer til alt, vil sengen være på toppen tæt på loftet, og dine børn kan have deres eget arbejde / studieområde.

Hvad skal køjesengen være lavet af?

Køjesenge er normalt lavet af metal eller træ. Men hvilken er bedre for dine børn? Hvilket er det bedste materiale?

9. Køjesenge lavet af metal

Når du har et begrænset budget og ønsker at sikre, at køjeseng vil vare evigt, skal du vælge køjesenge lavet af metal.

En af de bedste ting ved denne slags køjesenge er, at de er modstandsdygtige over for alt. Fra ridser til tiden spiste metal køjesenge stærkere og vil helt sikkert overleve mange bevægelser. Desuden er de lette at rengøre.

Hvis der er noget, du også har brug for at vide om køjesenge i metal, er det, at de kan være kolde at røre ved. Selvom dette kan være godt, når du er midt i sommeren i Texas, kan det være mindre tiltalende om vinteren i Canada.

Køjeseng udsalg lige nu

10. Køjesenge lavet af træ

Børnens træ køjesenge har tendens til at være meget robuste. Men de har også en tendens til at være meget dyrere. Derfor viser vi de de bedste køjeseng udsalg. En af de vigtigste fordele ved børnenes træ-køjesenge er, at de kan give en varmere atmosfære i rummet og gøre det mere hyggeligt og behageligt. Eftersom du både kan plette og male træet, kan du passe enhver børnenes træ-køjeseng til resten af ​​rumets udsmykning. Du kan endda fortsætte med at ændre maleriet eller mønsteret, mens dine børn vokser.

De forskellige køjesengstilarter

Mange mennesker har stadig en tendens til at tro, at køjesenge er fiskecampe-senge. Køjesenge har udviklet sig, og du kan finde mange forskellige køjesengstiler for at sikre, at du får nøjagtigt det, du leder efter.

Her er de vigtigste køjesengstiler, som du finder:

11. Industriel stil

Når du leder efter et køligt og stilfuldt look til dit barns værelse, vil du elske den industrielle stil. Køjesenge kunne være lavet af metalrør og / eller bjælker i massivt træ. Dette er den slags stil, der vil vare evigt.

12. Moderne stil

Mange mennesker elsker den moderne stil med det minimalistiske udseende og form.

13. Moderne stil

Hvis du er en af ​​de mange forældre, der elsker seje og forskellige designs, er det moderne design bestemt for dig.

14. Klassisk stil

Mange mennesker er ikke på udkig efter de nyeste vanvittige trends. Hvis dette beskriver dig, skal du gå efter den klassiske køkkenstil. Disse køjesenge er normalt lavet af træ.

15. Rustik stil

Hvis du forlader nær bjergene, og du elsker den rustikke dekoration, vil du være glad for at vide, at du også kan få en køjeseng med en rustik stil.

16. Skandinavisk stil

Den skandinaviske stil bliver mere populær for hver dag i Danmark. Disse køjesenge bruger normalt naturlige træfarver, og de har normalt minimalistisk form.

Køjesenge Sikkerhed

Som med alle slags møbler, du køber til dit barns værelse, skal du sørge for, at du har al den beskyttelse og sikkerhed, der er på plads for at undgå ulykker og kvæstelser.

17. Er dine børn gamle nok?

Hvad angår køjesenge, skal du især sørge for, at dine børn er gamle nok (+6) til at bruge den, du vælger. Derudover skal køjesengen være forsynet med fuld længde samt både hovedgærde og fodgænger. Du ved, hvordan børn er. Og når du mindst forventer, kan de få en skade. Så det er altid bedre at være sikker end undskyld.

18. Er dit værelse tilpasset?

Når du beslutter at købe en køjeseng til dine børn, skal du notere den vægt, der understøttes. Samt det maksimale antal mennesker, der kan bruge det på samme tid. Når alt kommer til alt, vil dine børn være lidt langt fra jorden, og hvis de falder, kan det være lidt grimt. Da køjesenge har en tendens til at være høje, vil du også sikre dig, at dine børn ikke kan røre ved loftventilatoren eller belysningen. Vær ekstra forsigtig med de gardiner, du bruger, så de ikke er i nærheden af ​​køjesengen. Samt alle andre genstande, som du kan hænge på både loftet og væggene.

Der er en køjeseng til hvert barn

Det betyder ikke noget, hvilken slags udsmykning du foretrækker, antallet af børn, der deler rummet, eller hvis det kun er til en, hvor meget plads og højde rummet har, de materialer, du foretrækker, du er vil finde den perfekte køjeseng til dine børn.