Kontinentalseng tilbud

Nordisk producerede kontinentalsenge – altid de nyeste kontinentalseng tilbud.

Her finder du de bedste kontinentalseng tilbud. Vi viser kun nordisk producerede kontinentalsenge af højeste kvalitet. Alle kontinentalsenge opfylder vores strenge krav om: kvalitet, komfort, pris, garanti og kundeservice.

Når du skal købe en kontinentalseng skal du huske på, at god søvn og søvnkomfort starter med:

 • At det er madrasserne der bærer og understøtter din krop – her må du ikke gå på kompromis!
 • Din nye kontinentalseng skal være af høj kvalitet og helst nordisk produceret – dette er et kvalitetsstempel.
 • Du skal kunne prøve sengen derhjemme – de forhandlere vi samarbejder med har minimum 100 dages prøveperiode.
 • At du også kan købe en kontinentalseng på afdrag – det er værd at overveje hvis du vil købe en kontinentalseng i den dyrere ende – se evt. vores guide til rentefri lån.

De bedste kontinentalseng tilbud

Når du vælger en kontinental seng, skal du huske, at god søvn og god søvnkomfort starter med kvaliteten på din seng. Det er madrassen, der bærer og understøtter din krop gennem resten. Kun hvis sengen er i orden, kan du stå godt og opdatere om morgenen uden at føle fysisk gener fra din søvn. Kontinental senge er en af ​​de mest populære sengetøjstyper i øjeblikket. Derfor har vi skrevet denne vejledning, hvor vi delvis forklarer, hvad en kontinental seng er, hvordan den er bygget, og hvad du skal være opmærksom på, når du finder den perfekte kontinentale seng til dig.

Når du skal købe en kontinentalseng er det vigtigt at spørge sig selv: Hvilken størrelse skal min kontinentalseng være? Kan jeg købe en kontinentalseng på afbetaling? Og hvad koster en kontinentalseng? Alt dette får du svar på her på siden.

En kontinental seng består af op af tre forskellige lag

En boksmadras der danner bunden af ​​sengen

En fjedermadras i midten der justerer komforten i sengen

En overmadras, som er toppen af ​​sengen, du lægger på Et andet særpræg ved den kontinentale seng er, at den ikke bruger en ramme og en spaltebase, som det er kendt fra andre sengetyper.

Sengen består udelukkende af de tre madrasser og bliver derfor meget højere end de sædvanlige senge. Det er praktisk, hvis du enten vil forhindre eller lide ryg- eller ledproblemer i benene. Samtidig undgår du problemet med en revne i midten af ​​sengen på grund af overmadrassen, da “dobbelt kontinentale senge” på henholdsvis 160 x 200 og 180 x 200 cm er dækket af en overmadras, der strækker sig over hele sengens overflade. Den tykke topmadras fremmer også din søvnkomfort, fordi kroppen i den rigtige kvalitet og sammen med sengens andre madrasser understøtter markant bedre end hvis du kun lægger en enkelt madras-type. Det er også muligt at ændre overmadrassens hårdhed, hvilket gør det muligt at justere søvnoplevelsen uden at skulle skifte hele sengen. Men til sidst er det den samlede oplevelse af de tre madrasser, der bestemmer hele søvnoplevelsen i sengen. En fast overmadras kan let føles blød, hvis fjedermadrassen derpå er.

Det er ikke helt forkert at kalde en kontinental seng for en “prinsesse på ærten” sengen på grund af brugen af ​​tre forskellige madrasser. Det giver naturlig komfort til en pris, der er betydeligt billigere end dens nærmeste konkurrent: Elevation Bed. Her er et kompliceret system af motorer og styrer elektronik for at neddyppe sengen. På samme tid oplever mange mennesker en markant bedre søvn, fordi kombinationen af ​​forskellige madrasstyper giver bedre støtte til kroppen i løbet af natten. Den høje indgangs- og udgangshøjde gør det også meget lettere at stå op om morgenen – og ligge om aftenen.

Noget mest bliver gladere og gladere med alderen. Hvad skal jeg kigge efter, når jeg køber en kontinental seng? Når du har brug for at købe en ny kontinental seng, skal du fortsætte med denne tjekliste. Det sikrer, at du får en position på alle de vigtigste parametre for dit valg af kontinentalseng tilbud : • Størrelsen på sengen • Den samlede kvalitet af de tre madrasser • Valg af kassemadras • Springvalg og hårdhed i madrassen • Kvaliteten af ​​overmadrassen • Lad os se på hvert af de fem trin i dit valg af kontinental seng. Størrelsen på sengen Størrelsen på sengen er vigtig for din søvnkomfort. Det er meget individuelt, hvor meget plads vi har brug for, når vi sover. Nogle kan håndtere en smal seng, mens andre kræver mere plads til at dreje og vende sig rundt. Når du står alene, er valget typisk mellem en 90 x 200 cm kontinental seng eller den lidt bredere tredobbelt seng på 120 x 200 cm. Her er den smalle version sandsynligvis den bedst egnede til dig, som ikke vender dig meget. Hvis du har brug for lidt mere plads, kan det være pænt med de ekstra 30 cm i bredden.

Kontinentalsenge størrelse

Den tredobbelte seng fås også i en lidt bredere version af 140 x 200 cm. Det er perfekt til dig, der sover alene og vil have ekstra plads, eller til dig, der lejlighedsvis sover med gæster natten over fra tid til anden. Sengen er også et godt valg til det lille soveværelse i f.eks. en mere beskeden lejlighed, selvom det måske er lidt trangt at sove to på lang sigt. På samme tid kan du effektivt bekæmpe pladsen og måske vågne hinanden flere gange om natten, fordi du er flyttet ind i hinandens halvdele. Her er de mere rigtige dobbeltsenge på 160 x 200 cm og 180 x 200 cm et markant bedre valg. Det giver meget mere plads til hver af jer, så du undgår at vågne hinanden. Med bredden og den mere omfattende masse er sengen også mindre følsom over for din partners bevægelser, hvilket gør det lettere at udbrede sig i en smalere seng. Husk højden Det er også vigtigt at holde øje med højden på dem, der ligger i sengen. Jo nærmere du kommer 2 meter, standardlængden på de fleste kontinentale senge, jo værre kan sengen understøtte din krop under søvn. På samme tid kan du også føle, at sengen ikke er lang nok, og det kan endda påvirke din søvnoplevelse i sengen. I det mindste skal sengen altid være mindst 10 cm længere end højden for den længste person, der ligger i sengen. Så allerede i højder over 1,90 bør du overveje at købe en mere udvidet kontinentalseng. Du kan have den i længder på 2,10 og 2,20 i de fleste velassorterede butikker og webshops. Kontroller, at kvaliteten kontinetalseng tilbud er i orden på alle tre madrasser Hvis du vil være sikker på at vælge den bedste kontinentale seng, er det vigtigt, at du sørger for, at alle tre lag madrasser er af højeste kvalitet og passer bedst til din bodybuilding. Især er madrassen med den nederste boks ofte gemt, og de mest overkommelige kontinentale senge har helt undgået det nederste madstativ væk. Derfor er det vigtigt, at du tjekker alle tre madstrøg, og at de er til stede i sengen. Hvis du køber sengen i en butik, skal du bede om at dele sengen og prøve hvert hold, da lagene er tilbage i sengen.

Køb kontinentalseng online

Hvis du køber sengen online, skal du kontrollere, om den webshop, du finder dine kontinentalseng tilbud, giver dig en prøveperiode, der strækker sig ud over den typiske 14-dages afbestillingsret, du har online. Sørg også for, at du har mulighed for at udskifte fjedermadrasen, da det normalt er muligt at justere søvnkvaliteten på hele sengen ved at have en fjedermadras med en fasthed og fjedre, der passer til din kropsvægt. Men justeringen giver kun mening, hvis kvaliteten af ​​de to andre madrasser er i orden, såvel som enhver individuel tilpasning af de to sider af sengen er afhængig af fjederudvælgelsen og hårdheden af ​​kassemadrassen. Så sørg for at tjekke disse, mens du samler sengen derhjemme. Valg af kassemadras Vær forsigtig, når du vælger kassemadras. Det er grundlaget for hele sengen. Det leveres normalt med ens fasthed og den samme fjedertype på begge sider. Dette betyder, at boksestrengen i de fleste tilfælde vil være lidt hårdere, end du måske synes behageligt. Dette understøtter madraspuden bedre og gør sengen mere stabil at ligge i. Her er det vigtigt at kontrollere, at der er fjedre i kassemadrasserne. De billigste kontinentale senge til lav pris gemmer som nævnt dette lag som regel. Det er derfor, du ofte ser kontinentale senge for helt utroligt billige penge i stormagasiner og lavprisbutikker online. Hvis du vælger en kontinental seng uden fjedre i boksepuden, er det kun fjeder- og topmadrassen, der bestemmer komforten i sengen. Dette giver sengen ikke de samme fordele, som du vil opleve i en kontinental seng med fjedre i både kasse og springpude. Forårvalg og hårdhed i foråret Ved hjælp af fjedermadrassen er det muligt at individualisere siderne af sengen for forskellige vægte på dig at ligge i sengen. Så når du vælger en kontinental seng, er det dette lag madrasser, du skal fokusere på. De to madrasser samles normalt i samme dæksel. Men de kan udskiftes individuelt, og på de fleste webshops kan du enten vælge den samme hårdhed og fjedertype eller forskellige på hver side, når du booker sengen. Samtidig kan fjedermadrasserne normalt udskiftes inden for 30 dage fra betaling af fragt til og fra butikken. Dette giver dig mulighed for at prøve fjedermadrasserne i praksis derhjemme. Det giver en markant bedre indsigt i, hvordan de lyver, end hvis du prøver sengen i en butik. Her ligger du normalt kun i sengen i højst et par minutter. Derfor vælger de fleste mennesker en blød madras-type efter deres vægt og lægepræferencer.

Vær ærlig om din vægt og sov bedre! Valget af hårdhed handler primært om din vægt. Her betyder det ikke, at du lyver for dig selv – eller for partneren eller det formålstjenlige – og gør dig mere afslappet end du er. Dette kan føre til en mere reduceret søvnkomfort og på lang sigt forårsage problemer med ryggen og led, fordi især rygsøjlen ikke får den mest optimale støtte af madraslagene. Så vær ærlig om din vægt, og vælg hårdhed på fjedermadrassen efter denne vægt skala: • Under 75 kg: Vælg en fjedermadras med lommefjedre og middelhastighed • Fra 75 til 95 kg: Vælg en fjedermadras med lommefjedre og fasthed • Over 95 kilo: Vælg en fjedermadras med fjedre med flere lommer og fasthed Holdbarheden fortæller dig, hvor bløde fjedrene er. En medium fasthed har lidt mere elastiske fjedre end en seng, der sidder fast. På samme måde er forskellen mellem en lomme- og flerlomme-fjedre omkring fjedertætheden pr. Kvadratmeter. Her er flere fjedre pr. Firkantede fødder i madrasser med flerlomme-fjedre, hvorfor disse er mere velegnede til folk med en højere vægt. Hos de bedste leverandører af kontinentale senge er der 300 fjedre pr. Kvadratfod i madrasser med lommefjedre, mens op til 150 fjedre pr. Kvadratfod af madrasser med multi-lommefjedre. Kvaliteten af ​​overmadrassen.

Her er det på forhånd vigtigt at fravælge de øverste madrasser, der kun består af skumgummi. Disse madrasser føles blødere, men giver i praksis ingen støtte til kroppen. Gå i stedet for enten latex eller såkaldte hukommelseskumadrasser. Sidstnævnte er en overmadras, der tilpasser sig din krop baseret på din kropsvarme. De er ganske behagelige at ligge på. På den anden side kæmper de for at slippe af med overskydende varme fra kroppen. Så de kan også være meget varme at ligge på, hvilket kan forårsage stort ubehag for nogen. Hvis dette er tilfældet for dig eller din partner, skal du i stedet vælge en topmadras af latex. Det tilpasser sig også kroppens former og giver en meget god støtte. Samtidig er det et naturligt materiale, og derfor har det en meget bedre termisk ledende virkning. Dette sikrer, at du ikke bliver for varm eller begynder at svede, når du ligger på en latexmadras. Madrasser af topmadrasser fås med forskellig hårdhed, og latexmadrasser fås i specielle naturlige latexkvaliteter, som foretrækkes af mange i stedet for andre latextyper.   Tilpas din seng Som udgangspunkt er det muligt at skræddersy de forskellige dele af din kontinentale seng til dine meget personlige præferencer. Det gør dog sengen lidt dyrere, når du bevæger dig ud over de standardmodeller, som butikker og webbutikker normalt har på lager. Parametre som højde og vægt eller soveværelsets dimensioner kan gøre det bydende nødvendigt at have den specialbyggede seng med vilje eller med specielle madtyper. Det øger naturligvis prisen, da det normalt forlænger leveringstiden på sengen. Men i de mest seriøse sengebutikker og webshops er det muligt at bestille specielle mål. Det vises oftest på deres websted.

Hvad er en kontinentalseng

En kontinentalseng består af tre forskellige lag:

 • En ramme der danner bunden af ​​sengen
 • En springmadras i midten som justerer sengens komfort.
 • En topmadras som er placeret øverst på sengen.

Et andet særpræg ved kontinentalsenge er, at de ikke bruger en ramme som det er kendt fra andre sengetyper. Sengen består udelukkende af de tre madrasser, og bliver derfor meget højere end de sædvanlige senge. Det er praktisk, hvis du døjer med ryg- eller ledproblemer i benene.

På samme tid undgår du problemet med en revne i midten af ​​sengen på grund af topmadrassen der strækker sig over hele sengens overflade. Den tykke topmadras fremmer også din søvnkomfort, fordi i den rette kvalitet og sammenhæng med sengens øvrige madrasser, understøtter den kroppen væsentligt bedre end hvis du kun ligger på en enkelt madrastype.

Kan jeg ændre hårdheden på en kontinentalseng?

Ja, Det er også muligt at ændre hårdheden på den øverste madras, hvilket gør det muligt at justere søvnoplevelsen uden at skulle ændre hele sengen. Men i sidste ende er det den samlede oplevelse af de tre madrasser, der bestemmer hele søvnoplevelsen i sengen. En fast topmadras kan let føles blød, hvis springmadrassen oven på den også er.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber en kontinentalseng?

Når du skal købe en ny kontinentalseng bør du gennemgå denne tjekliste. Det sikrer, at du kommer igennem alle de vigtigste parametre i dit valg af kontinentalseng:

 • Sengens størrelse.
 • Den overordnede kvalitet af de tre madrasser.
 • Udvælgelse af boxmadras.
 • Springmadras og hårheden af madrassen.
 • Kvaliteten på den øverste madras.

Lad os se på hvert af de fem trin i dit valg af kontinental seng.

Kontinentalsengens størrelse

Sengens størrelse er afgørende for din søvnkomfort. Det er meget individuelt hvor meget plads vi har brug for når vi sover. Nogle foretrækker en smal seng, mens andre kræver mere plads til at dreje og vende sig.

Sover du alene: er valget typisk mellem en 90 x 200 cm kontinental seng eller den lidt bredere kontinentalseng på 120 x 200 cm. Her er den smalle version nok den mest velegnede til dig som sover alene. Hvis du har brug for lidt mere plads, kan det være godt med de ekstra 30 cm i bredden som du finder i en størrelse 120 x 200 cm.

Kontinentalsenge er også tilgængelige i en lidt bredere version af 140 x 200 cm. Det er perfekt til dig, der sover alene og vil have ekstra plads, eller til dig, der lejlighedsvis sover med overnattende gæster fra tid til anden. Sengen er også et godt valg til det lille soveværelse i f.eks. en mere beskeden lejlighed, selv om det kan være lidt trangt at sove to i det lange løb. Her er dobbeltsenge på 160 x 200 cm og 180 x 200 cm et betydeligt bedre valg. Det giver meget mere plads til hver af jer, så i undgår at vække hinanden.

Vær obs på din højde i forhold til sengen

Det er også vigtigt at være opmærksom på højden af dem som skal ligge i sengen. Jo tættere du når de 2 meters, standardlængde som de fleste kontinental senge har, jo dårligere kan sengen understøtte din krop under søvn. På samme tid kan du også føle at sengen ikke er lang nok, og det kan endda påvirke din søvnoplevelse i sengen.

Som minimum skal sengen altid være mindst 10 cm længere end ​​den længste person som vil skulle ligge i sengen. Så allerede i højder over 1,90, bør du overveje at købe en mere udvidet kontinental seng. Du kan få den i længder på 2,10 og 2,20 meter hos de fleste webshops.

Kontroller, at madrassernes kvalitet er i top

Hvis du vil være sikker på at vælge den bedste kontinentalseng tilbud, er det afgørende, at du sørger for at alle tre madrasser er af højeste kvalitet og passer bedst til din kropsbygning. Specielt bundmadrassen er ofte gemt, og de mest overkommelige kontinentalesenge har helt undgået den nederste madras. Derfor er det vigtigt, at du kontrollerer alle tre madraslag og at de er til stede i sengen. Hvis du køber sengen i en butik, skal du bede om at de opdeler sengen og prøve hver madras.

Hvis du køber sengen online, bør du kontrollere om den webshop du køber sengen hos giver dig en prøveperiode på mindst 100 dage. Sørg også for at have mulighed for at udskifte springmadrassen, da det normalt er muligt at justere søvnkvaliteten på hele sengen ved at have en fjedermadras med en fasthed og fjedre, der passer til din kropsvægt. Men justeringen er kun fornuftig, hvis kvaliteten af ​​de to andre madrasser er okay, såvel som enhver individuel tilpasning af de to sider af sengen er afhængig af fjederudvalget og hårdheden af ​​boxmadrassen. Så sørg for at tjekke disse når du samler sengen derhjemme.

Udvælgelse af boxmadras

Boxmadrassen er grundlaget for hele sengen. Den leveres normalt med ens fasthed og samme fjertyper på begge sider. Dette understøtter madrassen bedre og gør sengen mere stabil til at ligge i. De billigste lavpris kontinentale senge, som nævnt, gemmer normalt dette lag væk. Derfor ser du ofte kontinentale senge for helt utroligt billige penge i stormagasiner og rabatbutikker online. Hvis du vælger en kontinental seng uden fjedre i, er det kun springmadrassen og topmadras, der bestemmer sengens komfort. Dette giver ikke sengen de samme fordele, som du vil opleve i en kontinentalseng med fjedre i både kassen og springmadrassen.

Kvaliteten af topmadrassen

Ligesom med springmadrassen er det vigtigt, at du vælger en topmadras der passer til din krop. Hvis i er to som deler sengen, er det vigtigt at vælge en topmadras som i begge synes er komfortabel. Den øverste madras dækker hele sengen. Så behøver du ikke at få en revne i midten af ​​sengen. Her er det vigtigt på forhånd at du undgår topmadrasser der kun består af skumgummi. Disse madrasser føles blødere, men i praksis giver de ikke nogen støtte til kroppen.

Ligesom med springmadrassen er det vigtigt, at du vælger en topmadras der passer til din krop. Hvis i er to som deler sengen, er det vigtigt at vælge en topmadras som i begge synes er komfortabel. Den øverste madras dækker hele sengen. Så behøver du ikke at få en revne i midten af ​​sengen. Her er det vigtigt på forhånd at du undgår topmadrasser der kun består af skumgummi. Disse madrasser føles blødere, men i praksis giver de ikke nogen støtte til kroppen.

I stedet bør du vælge enten latex eller såkaldte memory foam madrasser. Sidstnævnte er en topmadras, der tilpasser sig din krop baseret på din kropsvarme. De er meget behagelige at ligge på. På den anden side holder de på overskydende varme fra kroppen. Så de kan også være meget varme at ligge på, hvilket kan forårsage ubehag for nogen. Hvis dette er tilfældet for dig eller din partner, skal du i stedet vælge en topmadras af latex. Det tilpasser sig også kroppens former og giver en meget god støtte. Samtidig er det et naturmateriale, og det har derfor en meget bedre termisk ledende effekt. Dette sikrer, at du ikke bliver for varm eller begynder at svede, når du ligger på en latexmadras. Topmadrasserne er tilgængelige med forskellig hårdhed, og latexmadrasserne fås i særlige naturlige latex-kvaliteter.

Specialdesign din kontinentalseng

Som udgangspunkt er det muligt at skræddersy de forskellige dele af din kontinentalseng til dine personlige præferencer. Det gør sengen lidt dyrere, da du bevæger dig ud over de standardmodeller, som butikker og webbutikker normalt har på lager. Det øger naturligvis prisen, da det normalt forlænger leveringstiden på sengen. Men hos de fleste online sengeforhandlere er det muligt at bestille på specielle mål. Det vil som oftest fremgå på deres hjemmeside.

Som udgangspunkt er det muligt at skræddersy de forskellige dele af din kontinentalseng til dine meget personlige præferencer. Men det gør sengen lidt dyrere, da du bevæger dig ud over de standardmodeller, som butikker og webbutikker normalt har på lager. Parametre som højde og vægt eller dimensioner af soveværelset kan gøre det nødvendigt at have den specialbyggede seng med formål eller med specielle madtyper. Det øger naturligvis prisen, da det normalt forlænger leveringstiden på sengen. Men hos de fleste online sengeforhandlere er det muligt at bestille på specielle mål. Det vil oftest vises på deres hjemmeside.

Vi henter tilbud på kontinentalseng fra danske forhandlere

Vi henter nemlig kun danskproducerede kontinentalseng tilbud som altid overholder vores strenge krav om kvalitet, komfort og service. Vi samarbejde med danske producenter og forhandlere af senge, som kan dig gode kontinentalseng tilbud fordi de fonguerer som online virksomheder – derfor undgår de de dyre omkostninger ved at have en fysisk butk.

Det betyder også , at du kan få 100 dages prøveperiode mod de 20 dage som du normalt for i fysiske sengebutikker. Så tøv ikke med at undersøge vores kontinentalseng tilbud – fordi du kan være sikker på at de kommer fra velrenommerede danske onlineforhandlere.

Har du brug for at søge på kontinentalseng tilbud på nettet, så brug søgefrasen “kontinentalseng tilbud”. Så finder du en masse tilbud. Men hvorfor ikke starte med at se vores indhentede tilbud først? Vi har nemlig samlet alle de bedste tilbud på kontinentalsenge.

Når du vælger en kontinental seng, skal du huske, at god søvn og god søvnkomfort starter med kvaliteten på din seng. Det er madrassen, der bærer og understøtter din krop gennem resten. Kun hvis sengen er i orden, kan du stå godt og opdatere om morgenen uden at føle fysisk gener fra din søvn. Kontinental senge er en af ​​de mest populære sengetøjstyper i øjeblikket. Derfor har vi skrevet denne vejledning, hvor vi delvis forklarer, hvad en kontinental seng er, hvordan den er bygget, og hvad du skal være opmærksom på, når du finder den perfekte kontinentale seng til dig.