Billig kontinentalseng under 10.000 kr

Her kan du finde billige kontinentalsenge til under 10.000 kr.

Alle sammen fra danske forhandlere


Vælg en billig kontinentalseng

Når du vælger en billig kontinental seng, skal du huske, at god søvn og god søvnkomfort starter med kvaliteten på din seng. Det er madrassen, der bærer og understøtter din krop gennem resten. Kun hvis sengen er i orden, kan du stå godt og opdatere om morgenen uden at føle nogen fysisk nuance fra din søvn.

Kontinental senge er en af ​​de mest populære sengetøjstyper i øjeblikket. Derfor har vi skrevet denne vejledning, hvor vi delvis forklarer, hvad en kontinental seng er, hvordan den er bygget, og hvad du skal være opmærksom på, når du finder den perfekte kontinentale seng til dig.

En kontinental seng består af op til tre forskellige lag:

En boksmadras, der danner bunden af ​​sengen

En fjedermadras i midten, der justerer komforten i sengen

En topmadras, som er toppen af ​​sengen, du lægger på

Et andet kendetegn ved den kontinentale seng er, at den ikke bruger en ramme og en spaltebase, som det er kendt fra andre sengetyper. Sengen består udelukkende af de tre madrasser og bliver derfor meget højere end de sædvanlige senge. Det er praktisk, hvis du enten vil forhindre eller lide ryg- eller ledproblemer i benene.

Samtidig undgår du problemet med en revne i midten af ​​sengen på grund af overmadrassen, da “dobbelt kontinentale senge” på henholdsvis 160 x 200 og 180 x 200 cm er dækket af en topmadras, der strækker sig over hele sengens overflade. Den tykke topmadras fremmer også din søvnkomfort, fordi kroppen i den rigtige kvalitet og sammen med sengens andre madrasser understøtter markant bedre end hvis du kun lægger en enkelt madras-type.

Det er også muligt at ændre overmadrassens hårdhed, hvilket gør det muligt at justere søvnoplevelsen uden at skulle skifte hele sengen. Men til sidst den samlede oplevelse af de tre madrasser, der bestemmer hele søvnoplevelsen i sengen. En fast overmadras kan let føles blød, hvis fjedermadrassen er ovenpå.

Kontinentalseng udsalg

Det er ikke helt forkert at kalde en kontinental seng til en “prinsesse på ærten” seng på grund af brugen af ​​tre forskellige madrasser. Det giver naturlig komfort til en pris, der er betydeligt billigere end dens nærmeste konkurrent: Elevation Bed. Her er et kompliceret system af motorer og styrer elektronik for at neddybe sengen.

Samtidig oplever mange mennesker en markant bedre søvn, fordi kombinationen af ​​forskellige madrasstyper giver bedre støtte til kroppen i løbet af natten. Den høje indgangs- og udgangshøjde gør det også meget lettere at stå op om morgenen – og ligge om aftenen. Noget mest bliver gladere og gladere med alderen.

Når du har brug for at købe en ny kontinental seng, skal du fortsætte med denne tjekliste. Det sikrer, at du får en position på alle de vigtigste parametre for dit valg af kontinental seng:

Sengestørrelse

Den samlede kvalitet af de tre madrasser

Valg af kassemadras

Forårvalg og hårdhed i foråret

Kvaliteten af ​​overmadrassen

Lad os se på hvert af de fem trin i dit valg af kontinental seng.

Størrelsen på sengen er vigtig for din sovekomfort. Det er meget individuelt, hvor meget plads vi har brug for, når vi sover. Nogle kan håndtere en smal seng, mens andre kræver mere plads til at dreje og vende sig rundt.

Hvis du står alene, er valget typisk mellem en 90 x 200 cm kontinental seng eller den lidt bredere tredobbelt seng på 120 x 200 cm. Her er den smalle version sandsynligvis den bedst egnede til dig, som ikke vender dig meget rundt. Hvis du har brug for lidt mere plads, kan det være pænt med de ekstra 30 cm i bredden.

Den tredobbelte seng fås også i en lidt bredere version af 140 x 200 cm. Det er perfekt til dig, der sover alene og vil have ekstra plads, eller til dig, der lejlighedsvis sover med gæster natten over fra tid til anden. Sengen er også et godt valg til det lille soveværelse i f.eks. en mere beskeden lejlighed, skønt det måske er lidt trangt at sove to på lang sigt. På samme tid kan du effektivt bekæmpe pladsen og måske vække hinanden flere gange om natten, fordi du er flyttet ind i hinandens halvdele.

Her er de mere rigtige dobbeltsenge på 160 x 200 cm og 180 x 200 cm et markant bedre valg. Det giver meget mere plads til hver af jer, så I undgår at vågne hinanden. Med bredden og den mere omfattende masse er sengen også mindre følsom over for din partners bevægelser, hvilket gør det lettere at udbrede sig i en smalere seng.

Det er også vigtigt at holde øje med højden på dem, der ligger i sengen. Jo nærmere du kommer 2 meter, standardlængden på de fleste kontinentale senge, jo værre kan sengen understøtte din krop under søvn. På samme tid kan du også føle, at sengen ikke er lang nok, og det kan endda påvirke din søvnoplevelse i sengen.

I det mindste skal sengen altid være mindst 10 cm længere end højden for den længste person, der ligger i sengen. Så allerede i højder over 1,90 bør du overveje at købe en mere udvidet kontinentalseng. Du kan have den i længder på 2,10 og 2,20 i de fleste velassorterede butikker og webshops.

Hvis du vil være sikker på at vælge den bedste kontinentale seng, er det vigtigt, at du sørger for, at alle tre lag madrasser er af højeste kvalitet og passer bedst til din bodybuilding.

Især madras i bundkassen gemmes ofte, og de mest overkommelige kontinentale senge har helt undgået bundmadrageren. Derfor er det vigtigt, at du tjekker alle tre madstrøg, og at de er til stede i sengen. Hvis du køber sengen i en butik, skal du bede om at dele sengen og prøve hvert hold, da lagene er tilbage i sengen.

Hvis du køber sengen online, skal du kontrollere, om den webshop, du køber sengen, giver dig en prøveperiode, der strækker sig ud over den typiske 14-dages afbestillingsret, du har online. Sørg også for, at du har mulighed for at udskifte fjedermadras, da det normalt er muligt at justere søvnkvaliteten på hele sengen ved at have en fjedermadras med en fasthed og fjedre, der passer til din kropsvægt.

Men justeringen giver kun mening, hvis kvaliteten af ​​de to andre madrasser er i orden, såvel som enhver individuel tilpasning af sengens to sider afhænger af fjederudvælgelsen og hårdheden af ​​kassemadrassen. Så sørg for at tjekke disse, mens du samler sengen derhjemme.

Vær forsigtig, når du vælger kassemadras. Det er grundlaget for hele sengen. Det leveres normalt med ens fasthed og den samme fjedertype på begge sider. Det betyder, at boksestrengen i de fleste tilfælde er lidt hårdere, end du måske synes behageligt. Dette understøtter madraspuden bedre og gør sengen mere stabil at ligge i.

Her er det vigtigt at kontrollere, at der er fjedre i kassemadrasserne. De billigste kontinentale senge til lav pris gemmer som nævnt dette lag som regel. Derfor ser du ofte kontinentale senge for utroligt billige penge i stormagasiner og lavprisbutikker online.

Hvis du vælger en kontinental seng uden fjedre i boksepuden, er det kun fjeder- og topmadras, der bestemmer komforten i sengen. Dette giver ikke sengen de samme fordele, som du vil opleve i en kontinental seng med fjedre i både kasse og springpude.

Ved hjælp af fjedermadrassen er det muligt at individualisere siderne af sengen for forskellige vægte på dig at ligge i sengen. Så når du vælger en kontinental seng, er dette lag madrasser, du har brug for at fokusere på.

De to madrasser samles normalt i samme dæksel. Men de kan udskiftes individuelt, og på de fleste webshops kan du enten vælge den samme hårdhed og fjedertype eller forskellige på hver side, når du booker sengen.

Samtidig kan fjedermadrasserne normalt udskiftes inden for 30 dage efter betaling af fragt til og fra butikken. Dette giver dig mulighed for at prøve fjedermadrasserne i praksis derhjemme. Det giver en markant bedre indsigt i, hvordan de lyver, end hvis du prøver sengen i en butik. Her ligger du normalt kun i sengen i højst et par minutter. Derfor vælger de fleste mennesker en blød madras-type efter deres vægt og lægepræferencer.

Valget af hårdhed handler primært om din vægt. Her betyder det ikke noget, at du lyver for dig selv – eller for partneren eller ekspedienten – og gør dig mere afslappet end du er. Dette kan føre til mere reduceret søvnkomfort og på lang sigt forårsage problemer med ryggen og led, fordi især rygsøjlen ikke får den mest optimale støtte af madraslagene.

Så vær ærlig om din vægt, og vælg hårdhed på fjedermadrassen efter denne vægt skala:

Under 75 kg: Vælg en fjedermadras med lommefjedre og middelhastighed

Fra 75 til 95 kg: Vælg en fjedermadras med lommefjedre og fasthed

Over 95 kilo: Vælg en fjedermadras med fjedre med flere lommer og fasthed

Holdbarheden fortæller dig, hvor bløde fjedrene er. En medium fasthed har lidt mere elastiske fjedre end en seng, der sidder fast. På samme måde er forskellen mellem en lomme- og flerlomme-fjedre omkring fjedertætheden pr. Kvadratmeter. Her er flere fjedre pr. Firkantede fødder i madrasser med multi-lommefjedre, hvorfor disse er mere velegnede til mennesker med højere vægt.

Hos de bedste leverandører af kontinentale senge er der 300 fjedre pr. Kvadratfod i madrasser med lommefjedre, mens op til 150 fjedre pr. Kvadratfod af madrasser med flerlomme-fjedre.

Ligesom springmadrassen er det vigtigt, at du vælger en topmadras, der passer til din krop. Hvis du ligger to i sengen, er det vigtigt at vælge en overmadras, som begge er komfortable. Den øverste madras er i ét stykke, der løber over hele sengen. Derefter behøver du ikke have en revne i midten af ​​sengen.

Her er det på forhånd vigtigt at fravælge de øverste madrasser, der kun består af skumgummi. Disse madrasser føles blødere, men giver i praksis ingen støtte til kroppen.

Gå i stedet for enten latex eller såkaldte hukommelseskumadrasser. Latter er en topmadras, der tilpasser sig din krop baseret på din kropsvarme. De er ganske behagelige at ligge på. På den anden side kæmper de for at slippe af med overskydende varme fra kroppen. Så de kan også være meget varme at ligge på, hvilket kan forårsage stort ubehag for nogen.

Hvis dette er tilfældet for dig eller din partner, skal du i stedet vælge en topmadras af latex. Det tilpasser sig også kroppens former og giver meget god støtte. Samtidig er det et naturligt materiale, og derfor har det en meget bedre termisk ledende virkning. Dette sikrer, at du ikke bliver for varm eller begynder at svede, når du ligger på en latexmadras.

Madrasser af topmadrasser fås med forskellig hårdhed, og latexmadrasser fås i specielle naturlige latexkvaliteter, som foretrækkes af mange i stedet for andre latextyper.

Tilpas din kontinentalseng

Som udgangspunkt er det muligt at skræddersy de forskellige dele af din kontinentale seng til dine meget personlige præferencer. Det gør dog sengen lidt dyrere, når du bevæger dig ud over de standardmodeller, som butikker og webbutikker normalt har på lager.

Parametre som højde og vægt eller soveværelsets dimensioner kan gøre det bydende nødvendigt at have den specialbyggede seng med vilje eller med specielle madtyper. Det øger naturligvis prisen, da det normalt forlænger leveringstiden på sengen. Men i de mest seriøse sengebutikker og webshops er det muligt at bestille specielle mål. Det vises oftest på deres websted.