kontinentalsenge i topkvalitet

Se de flotte kontinentalsenge fra ILVA. Vi har fremhævet en række gode tilbud på bl.a. Dunlopillo kontinentalsenge og Tempur senge.

Hvad er en kontinentalseng?

En kontinentalseng er en seng, der har en base og en matchende madras. En  base er en type sengebund, der tilbyder flere opbevaringsmuligheder end standard sengelister, normalt med skuffer. kontinentalsenge sengerammer og underlag har undertiden også hjul, hvilket gør dem lettere at manøvrere rundt i dit soveværelse. Nogle kontinentalsenge er monteret med hovedgærde, men de fleste kontinentalsenge i ILVA er kompatible med hovedgærder.

Har kontinentalsenge skuffer?

kontinetalsenge og baser har normalt mulighed for at komme med skuffer eller en ottomansk oplagringsfacilitet. Du kan vælge mellem 2 skuffer, 4 skuffer eller 2 + 2 skuffer, der har en større og en mindre skuffe på hver side. Kontinentalsenge løftes op fra bunden, hvilket giver dig hele pladsen under din madras til brug som opbevaring. I stedet for at gemme dine ejendele under din seng, kan du opbevare ekstra sengetøj, puder eller magasiner pænt væk.

En kontinentalseng ILVA er ideel, hvis du har meget lidt plads eller er tilbøjelig til at rode. Du kan nemt gemme alt, hvad der ligger rundt i skufferne og uden for syne. Ikke kun dette, men den polstrede base tilføjer en stilfuld tilføjelse til dit soveværelse og giver dig en hyggelig nattesøvn.

Hvilke stile inden for kontinentalsenge er tilgængelige?

kontinentalsenge findes i to stilarter – platform og springertop. Platformsunderlag har en solid panelplade, der tilbyder fast støtte og en robust base til din madras. En sprung divan base har indbyggede fjedre til at tilbyde en mere polstret og blødere base til din madras.

Sengebaser er forskellige fra størrelse, materiale og farve. Forvent en række, inklusive neutrale toner som creme, beige, hvid, grå og sort. Neutrale toner er ideelle, da de tillader din nye sengebund at passe  ind i den eksisterende indretning i dit soveværelse.

Leveres kontinentalsenge med en madras?

Hvis du vælger en kontinentalseng, kommer den med en madras. Divan-baser leveres ikke med en matchende madras, så disse er mere egnede, hvis du allerede har en madras, du vil have.

Skriv et svar