Skøn søvn med en Dunlopillo seng

Fordelene ved en Dunlopillo seng

En Dunlopillo seng giver dig langvarig støtte om natten. Passer perfekt til din krops konturer og sikrer dig en fremragende komfort og rygstøtte. Luftigt og godt ventileret design spreder kropsfugtigheden og holder madrassen frisk og tør.

Latex er hypoallergenisk, og dens antimikrobielle egenskaber hæmmer bakterier, svampe og husstøvmider – så det kan være særlig fordelagtigt for mennesker, der lider af luftvejsproblemer. Madrasserne behøver ikke at vendes da der er ringe eller ingen subsidiære fylde til at slå  ned eller pakke ned.

  • Tavs i brug, da der ikke er noget i madrassen der knirker eller larmer-
  • Uafhængig support betyder, at du kan bevæge dig frit uden at forstyrre din partner.
  • Valg af komfortmuligheder, stilarter, størrelser og opbevaringsvariationer.

Dunlopillo boxmadras 180×200, set til 17.998 kr. Dunlopillo elevationsseng 180×200 set til 20.998 kr. Begge fra Møblér.dk.

Dunlopillo er et internationalt kendt og respekteret navn, du kan stole på, med et ry for kvalitet, der er etableret over 75 år.

Og glem ikke, hver Dunlopillo-seng leveres med en 8-års garanti mod forkert materiale eller fremstilling.

Den naturlige måde at sove på. Dunlopillo har gjort naturlig latex til nøgleingrediensen i deres berømte puder og madrasser. En latexmadras holder sin form år ind, år ud, hvilket giver de fleksible støtte-tilbage-specialister drømmer om, så du kan glemme ødelagte fjedre, klumper og buler i din seng!

En latex-madras sikrer en perfekt soveposition stille i overensstemmelse med dine konturer og vugger hver kurve i din krop. Hvilken position du sover i? du vil nyde en sund nattesøvn i mange år fremover.

Alle har brug for en god nats søvn, især med presset fra moderne levevis. Søvn spiller en vigtig rolle i genopladning af vores batterier og holder os sunde. Dog overraskende få mennesker relaterer søvnkvaliteten til tilstanden på deres senge. Når man står over for rygsmerter eller søvnløshed, er en recept fra lægen et langt mere sandsynligt svar end et besøg hos en sengeforhandler. De fleste af os tilbringer en tredjedel af vores liv i sengen, men alligevel overvejer vi sjældent sengen selv meget. Efter ti år vil selv en god seng forringes støt gennem næsten 30.000 timers slid.

Nøgleingrediensen i enhver Dunlopillo seng er Latex

Dunlopillo Latex er det ultimative elastiske materiale med et arrangement af ensartede størrelse, sammenkoblende og åbne celler. Vores komplekse og højt specialiserede fremstillingsproces resulterer i verdens mest luksuriøse latexmadrasser og puder.

Nyd din nye Dunlopillo seng og madras

Når du har købt et Dunlopillo produkt, er det værd at tage sig af det for at sikre, at det giver dig mange års komfort og støtte. Omhyggeligt pasning af din seng vil sikre mange års problemfri søvn.

At vænne sig til din nye seng

Når madrassen først pakkes ud, kan madras afgive en karakteristisk ny lugt. Dette er helt ufarligt og forsvinder efter en kort tids brug.Hvis din nye seng føles lidt underlig i løbet af de første par nætter, skal du huske, at din gamle seng sandsynligvis havde set god service, og at noget nyt helt klart vil føles anderledes. Med nogle af vores madrasser kan du måske synes, det føles lidt fastere end forventet til at begynde med; dette korrigerer sig inden for de første par uger efter brug, da interiøret slapper af og den oprindelige stivhed fjernes.

Brug af en passende base

Den bedste base til en Dunlopillo-madras er en Dunlopillo divan. Men hvis du selv har købt en ny madras, skal du sørge for, at sokkelen er af god kvalitet og giver ordentlig ventilation og støtte til madrassen. Med spaltebaser anbefaler vi mellemrum mellem 25 og 63 mm. Brug ikke en solid krydsfiner eller bundplade eller anbring disse materialer under en Dunlopillo-madras – kondens kan opbygge på grund af mangel på ventilation, der kan forringes på undersiden af ​​madrassen.

Pleje under brug

Om morgenen skal du vende sengetøjet tilbage og lade sengen lufte i 20 minutter for at lade kropsfugtigheden fordampe. I tilfælde af tilsmudsning kan madrassen let svampes med en svag opløsning af sæbe og vand. Overdreven befugtning kan skade det anvendte stof og farvestoffer.

At hoppe på din seng og sidde gentagne gange på samme sted kan reducere levetiden.

Det er ikke nødvendigt at vende din Dunlopillo-madras over. Du skal dog rotere den fra ende til slut en gang om måneden til endda slid over sovefladen. Kropsindtryk kan dannes, hvor det meste af din vægt er koncentreret. Denne ‘afvikling’ er helt normal og er ikke en grund til bekymring.

Kontroller af og til hjulene eller benbeslagene for at sikre, at de sidder ordentligt på plads.

Selvfølgelig vil ikke engang en Dunlopillo-madras vare evigt. Selv madrassen i fineste kvalitet mister noget af sin evne til at yde korrekt støtte til din krop efter mange års brug. Din madras har båret din vægt i cirka en tredjedel af sin levetid i uafbrudte strækninger på omkring otte timer. Når serviceårene begynder at fortælle, håber vi, at du igen vælger en Dunlopillo seng.

Skriv et svar