Sovemaske og søvn

Ofte stillede spørgsmål er, hvad er fordelene ved at bruge en søvnmaske? Kort sagt, de øger produktionen af ​​melatonin, sparer dig penge, giver søvnfleksibilitet, hjælper med at bekæmpe rynker, hjælper med REM, kan hjælpe med afslapning, kan reducere hævelser og hovedpine smerter og kan beskytte dine øjenvipper mens du slapper af og sover.

Men hvis du fortsætter med at læse ikke kun, vil jeg forklare sovefordelene ved at bære en sovemaske mere detaljeret, jeg vil også forklare de lidt kendte sundhedsmæssige fordele, som visse søvnmasker giver.

Sovemasker øger produktionen af ​​melatonin

Nu er den første fordel, øjenmasker tilbyder, muligheden for at indhylle dig i total mørke. I det øjeblik din hjerne opdager total mørke signaliserer den sin pinealkirtel for frigivelse af melatoninhormonet, som ofte kaldes søvnkemikaliet, i vores blod.

Som et resultat af det øgede melatonin i vores system, begynder vi at føle os mindre opmærksomme, hvilket resulterer i, at vi forsigtigt flytter i søvn. Dette har vist sig at være en fremragende hjælp til bekæmpelse af søvnløshed.

Årsagen er, at total mørke giver hjernen mulighed for virkelig at slappe af, hvilket betyder, at enhver angst, spænding eller generel årvågenhed alle begynder at forsvinde forsigtigt. Derudover forhindrer det dig i at kigge rundt på uret eller vinduet, hvilket er en skærpende faktor ved søvnløshed.

Sovemasker sparer dig penge

En anden fordel ved søvnønemasker er ikke fysisk, det er økonomisk. I betragtning af den gennemsnitlige søvnønemaske, som vi anbefaler, spænder fra £ 5 til £ 9, kan du nyde praktisk talt total mørke til en lav pris. Mens alternativet ville være at købe mørklægningsgardiner, der typisk spænder fra £ 25 til £ 180.

Dette betyder, at du kan nyde total mørke uden at skulle forstyrre din bankbalance eller interiørdesign.

Den næste fordel ved søvnmasken er fleksibilitet.

Hvad mener jeg med dette? Hvis du er en person, der arbejder natskift, ofte rejser eller har et andet sovemønster end din partner, skal du stadig få den søvn, du fortjener, uden at pålægge dine partnere, venner eller passagerer.

For eksempel, hvis du arbejder med nattskift, men din partner arbejder hjemmefra eller er et ophold hjemme forælder, ville du ikke føle dig ret mørkelig i stuen eller soveværelset, mens du sov, så en sovemaske er det perfekte alternativ.

Endvidere prøver mange mennesker at sove i flyet eller toget for at bekæmpe jetlag for at bekæmpe jetlag for at få den rette mængde hvile og sikre, at deres kropur ikke er ude af synk.

Det kan imidlertid være besværligt, da nogle passagerer måske har læselyset tændt, deres vindueslukke kan være åben, eller de har en lysende bærbar computer eller computertablet.

Det er her fleksibiliteten i en søvnmaske kommer ind, blot når du ind i din håndbagage, griber din sovemaske og nyd total mørke.

Fordele ved silkesovemasker

Den næste fordel vedrører faktisk silkeøjemasker. For at give dig noget baggrund stammer det tidligste eksempel på silkestof tilbage til 3630 f.Kr. og siden da civilisationerne udviklede sig, blev anvendelserne også gjort.,

For eksempel begyndte det som en knap luksus overalt i verden, der blev brugt til kjoler og tørklæder, men på grund af at den var let og ikke ødelagde påvirkningen, udstedte Genghis Khan det til alle sine hesteskytter, da eventuelle pile indlejret i rustningen kunne fjernes uden splinter eller påfører yderligere sår.

Gå nu videre fra historielektionen ved at bære en silke-øjenmaske og nyde antirynkekampeevne. Hvordan bekæmper den de rynker? Enkel silke er et naturligt åndbart materiale, der tillader ilt at flyde frit ind i masken, hvilket forhindrer huden omkring øjnene i at miste fugt.

Årsagen til at fastholde fugt i din hud er så vigtig at bekæmpe rynker er fordi når din hud bliver dehydreret, begynder kollagen, som er et overvejende vandbaseret protein, at revne, og kollagenstrengene, der har brudt sammen, danner rynker.

Derudover er det ikke kun det fritflydende ilt, der holder fugt inde i huden, det er proteiner og aminosyrer, der er rige inden for silke, der fører til en stigning i epidermal cellehydratisering – et vigtigt forsvar mod infektion og som regulerer mængden af ​​fugtighed frigivet fra huden.

Silke-øjenmasker er også naturligt antibakterielle og hypoallergeniske, hvilket betyder, at forskellige hudtilstande, såsom rosacea, dermatitis og eksem, lindres, og impulsen til kløe, som ofte kan betænde disse hudtilstande, reduceres.

Søvnmasker hjælper på REM-søvn

En anden ekstraordinær fordel ved søvnmasken er evnen til at levere REM-søvn, der ellers er kendt som en dyb søvn og kendetegnet ved hurtig øjenbevægelse.

At bære en sovemaske er afgørende for at sikre en uafbrudt, afslappende søvn, der forfrisker og vitaliserer vores krop, sundhed og velvære.

At indtaste en REM-søvn giver din krop mulighed for at reparere muskelfibre og væv i kroppen, hvilket er vigtigt for alle, der deltager i et aktivt job eller regelmæssig træning.

Derudover er det afgørende for anden fordel, vi berørte tidligere (melatoninproduktion), da det giver din krop mulighed for at skifte fra serotonin til melatoninproduktion.

Alt det ovenstående berører ikke engang overfladen, når det kommer til at opdage de andre fordele ved REM-søvn, der involverer mental sundhed.

En nylig undersøgelse antyder, at din hjerne begynder at fjerne akkumulerede toksiner fra hjernen, der forekommer i løbet af dagen, hvilket, hvis ukontrolleret fører til fald i hjernefunktion.

Derudover har forskning fra National Institute of Neurological Disorders and Stroke også vist, at fortsat mangel på søvn kan føre til depression, hvilket er grunden til at sikre REM-søvn er afgørende for at bekæmpe dette uheldige mentale sundhedsspørgsmål.

Det er ikke kun depression, en afslappende søvn tackle, de har antydet, at det kan hjælpe med at bekæmpe angst, diabetes, fedme og højt blodtryk.

Endelig giver en dyb søvn os mulighed for at behandle vores minder, reducere stress, udvikle nye færdigheder eller information indtaget i løbet af dagen, hvilket fører dig til at vågne i en positiv og logisk stemning sammenlignet med natten før, og dermed udtrykket “sove på det ”.

Sovemasker øger afslapning

En anden fordel ved at bære en sovemaske er den ekstra afslapning, de giver. Ved at blokere lyset (og lyden, hvis det er koblet med øreplugger), fordyber du dig selv i en tilstand af nær ‘Zen’ for total afslapning.

Ved at slappe af begynder din krops angstniveauer at falde, så dine bekymringer forsvindes forsigtigt og formindskes sandsynligheden for panikanfald.

Og ved at slappe af antyder en undersøgelse, at du vil opleve en følelse af ro, som kan føre til en stigning i selvtillid og fokus for den aktuelle opgave eller fremtidige situationer. Denne følelse af ro, der findes, kan forbedre dine mestringsevner, der betyder, at du er opmærksom og effektiv i besværlige situationer.

Nogle undersøgelser antyder, at en anden stor fordel ved søvnmaskeafslapning er tendensen til at sænke dit blodtryk og øge blodgennemstrømningen. Ved at sænke dit blodtryk reducerer du ikke kun chancen for hjerteproblemer såsom angina (brystsmerter), arteriesygdomme (opbygning af fedtforekomster, begrænser blodforsyningen), hjerteanfald, du reducerer også risikoen for slagtilfælde.

Endelig kan du potentielt forbedre dit syn ved at sænke dit blodtryk gennem afslapning. Ved at reducere dit blodtryk reduceres belastningen, der er placeret på synsnerven (som er nerven, der er ansvarlig for din evne til at se godt).

Det er værd at bemærke, at medicin til at sænke blodtrykket vil have et mere stabilt og bemærkelsesværdigt resultat for at sænke blodtrykket, og du skal ikke stole helt på afslapning. Vi anbefaler, at du konsulterer din læge for at sikre, at du får den behandling, du har brug for.

Gel-sovemasker Reducerer hævelse og hovedpine-smerter

En anden positiv fordel stammer fra gel-søvnmaske-design, som kan reducere hævelse og smerter i hovedpine. For at låse denne fordel op, skal du sikre dig, at din gel-søvnmaske placeres i køleskabet i mindst 45 minutter, men 60 minutter, hvis du ønsker en dyb forkølelse.

Den kolde gel reducerer hævelse ved at reducere blodgennemstrømningen ind i øjnene og det omkringliggende område, hvilket igen kan reducere betændelsen markant. Dette er absolut ideelt, hvis du som mange andre arbejder inden for et kontormiljø og stirrer på en computerskærm det meste af dagen.

Fokusering på en skærm i længere perioder kan forårsage uønsket belastning af øjnene, som efterlades ukontrolleret kan føre til ømme, kløende og vandige øjne. Du kan også opleve sløret syn eller endda sprængt blodkar, der kan forårsage reelt ubehag.

Endelig kan gel-søvnmasker hjælpe med at reducere hovedpine-smerter ved at indsnævre blodkar, som hjælper med at reducere neurotransmissioner af smerter rettet mod hjernen.

Konturerede søvnønemasker Beskytter øjnene

En af de største klager fra kvinder, når de bærer øjemasker, er knusning eller forskydning af deres øjenvipper, hvilket ikke er det, du ønsker, især når du nyder en hurtig, forfriskende lur.

Årsagen til, at traditionelle øjemasker knuser og ellers beskadiger øjenvipper er på grund af deres form og opbygning. For eksempel hviler den almindelige øjenmaske bare over broen på din næse, som hvis du har en lille eller flad næse vil få øjenmasken til at lægge belastning på øjenvipper og øjenlåg, hvilket resulterer i forkert form eller beskadigelse af øjenvipper.

Vær dog ikke bange, når du køber en kontureret søvnmaske, vil øjemasken formes omkring krumningen i dit ansigt, så dine øjne kan bevæge sig frit og ikke føle sig begrænset. Ikke kun formes det bedre til din øjenlinje og beskytter dine øjenvipper, det forhindrer faktisk, at lys trænger ind gennem bunden af ​​næsespalten, hvilket giver total mørklægning.

Søvnmaskens fordele

Så der har du det, ved at bære en søvnmaske, vil du opleve en øget produktion af melatonin, så du kan skyde i søvn. Desuden behøver du ikke at gå på kompromis med din tegnebog eller interiørdesign for at opnå total mørke, mens du sover, og du kan opleve dette under rejser eller under akavede nattskift.

Lad os ikke glemme det ved hjælp af en silke-øjenmaske, du kan potentielt bekæmpe rynker ved at øge iltstrømmen og fugtigheden i din hud og beskytte de vitale strenge af kollagen.

Ved at bruge en søvnmaske kan du selvfølgelig låse op for en ægte dyb søvn (REM) og total afslapning, som kan prale med så mange fordele, såsom forbedret mental sundhed, blodtryk og øget koncentration.

Endelig med visse øjemasker kan du nyde unikke fordele, såsom afkølede gel-øjenmasker til at reducere hævelse og hovedpine og smerter, der beskytter øjenvipper.

Hvis du leder efter afprøvede søvnmasker, kan du gennemse vores kategorier og opdage fordelene med søvnmasken for dig selv.

Skriv et svar