5/5

Tempur hovedpude

Skummet der bruges i Tempurs produkter er kendt for deres konforme og trykaflastende evner samt længere levetid.

Tempur hovedpude traditionel

Tempur Traditional ES

Tempur Tradional Extra-Soft

Specialudviklet hovedpude fra Tempur. Med det unikke ES-materiale får du en perfekt kombination af støtte og blødhed. Kan fås i tre versioner: Blød, medium eller fast. Kan vaskes ved 40ºC.

 

Se hovedpuden hos Den Intelligente Krop

Tempur Easyclean

Lækker Tempur hovedpude med EasyClean™ teknologi. Puden formes let og sikrer dig god støtte og konformitet. Kan maskinvaskes ved 60°.

 

Se puden hos Den Intelligente Krop

Tempur hovedpude easyclean

Forhandlere af Tempur puder

Den Intelligente krop

Klik her at gå til Den intelligente krop.dk

Møblér

Møblér.dk forhandler Tempur puder. Se dem her

Tempur pude

En pude er en væsentlig del af søvnoplevelsen, men mange mennesker ved ikke, hvor vigtig en Tempur pude er for en god nats hvile og generel wellness. En pude er ikke kun et behageligt sted at hvile sit hoved på; det er en nøglekomponent i rygstøtte, der kan forårsage eller lindre smerter og spændinger i hele kroppen. Personerpe der oplever ømhed og smerter, beskylder ofte deres madras, men sandheden er at deres pude muligvis er den skyldige.

Der er fire hovedkomponenter på en pude, der skal overvejes:

  • Størrelse: Hvor stor er puden?
  • Materialer: Hvad er puden lavet af?
  • Loft: Hvad er højden på puden?
  • Densitet: Hvor fast er puden?

Alle disse komponenter skal være helt rigtige for at undgå ubehag. At skulle fluffes en pude ofte, sove med en arm under det, eller at skulle foldes over for at give komfort er alle tegn på, at der er behov for en bedre pude. Desværre er det ikke så simpelt som at købe den nyeste eller mest fancy model.

Den rigtige afhænger af mange faktorer, såsom søvnstil, vægt, personlig præference og mere. Puder varierer også meget i mærke og materialer. Traditionelle puder er lavet med dun eller uld, mens nyere puder indeholder hukommelseskum, latex og avanceret afkøling og fugtabsorberende stoffer.

Hvem vidste, at puder kunne være så komplekse? Heldigvis behøver du ikke gøre meget research. Vi har gjort det hele for dig og lagt det på almindeligt engelsk i vores omfattende guide til puder til alle sveller.

Når du er klar til at vælge en ny pude, kan du tjekke vores valg af markedets bedste puder.